Ablakcsere hitel

Szeretnénk segíteni azoknak az ügyfeleinknek akiknek nem áll rendelkezésére a nyílászáró cseréhez szükséges összeg, és ablakcsere hitelben gondolkodnak. Teljes körű hitel ügyintézést biztosítunk banki segítséggel.

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy mi magát az ablakcserét végezzük, kiváló minőségű prémium kategóriájú ablakok ajtók beépítésével. A hitelügyintézés részleteivel és a folyamattal kapcsolatos tudnivalók tekintetében tapasztalat ügyintézőhöz irányítjuk, akivel régóta eredményesen együttműködünk, így bevált, tökéletes pénzügyi megoldást kínálunk.

Ki igényelhet hitelt ablakcserére?

A hitelképesség szempontjából nyilvánvalóan fontos információ a bar lista. Ha valaki bar listán van, nem kaphat hitelt.

Ezenkívül A hitel biztosításához lényeges információ még az igazolt havi jövedelem összege. Nyugdíjasok is igényelhetnek hitelt a nyugdíj összegétől függően.

A hitel folyósításához szükség lehet befizetett közüzemi számlákra is.

Az elbírálás és a hitelfolyósítás független pénzügyi partneren keresztül történik mi csak közvetítjük az igényt.

Ablakcsere hitel folyamata

Ha folyósítható hitel, akkor a hitel összegének és futamidejének meghatározása után a folyamat az alábbi módon néz ki ablakcsere szempontjából:

  • Helyszíni felmérés a hitelképesség megállapítása után

  • Helyszíni felmérés alapján árajánlatot adunk az ablakcserére

  • Az ügyfél elfogadja az árajánlatot és megrendeli az ablakcserét

  • Leadjuk az ablakcserére a megrendelést a gyártó cég felé a helyszíni felmérés során megállapított egyedi méretekkel

  • Leszállítjuk és beépítjük a legyártott ablakokat

Garancia a beépített ablakokra

A hitellel fizetett ablakcserére ugyanúgy vonatkozik a gyártó garanciája, mi pedig ablakos cégként a beépítésre vállalunk garanciát.

Jelen pillanatban A legkedvezőbb feltételeket ár-érték arányban és a nyújtott garancia idejére a német Kömmerling kínálja. A Zsola Ablak Kft. a Kömmerling vállalat magyarországi partnere.

Ha bárkit az tart vissza, hogy nem áll rendelkezésre az ablak cseréhez szükséges készpénz, vagy a bankszámláján nincs elegendő összeg, szívesen segítünk a hitel lehetőségének feltérképezésében.

Szeretnénk azt is megemlíteni, hogy elérhető még az otthonfelújítási támogatás, amelyet ablakcserére is igénybe lehet venni. Az ablakcserére nyújtott állami támogatás előfinanszírozott, azaz a Magyar Államkincstár (MÁK) utólag utalja át (téríti meg) a számlák alapján az ablakcsere beruházás költségét.

Figyelem! Az Otthonfelújítási támogatás 2022. december 31-én megszűnt, ezért ez az állami támogatási forma jelenleg nem érhető el. A kormány egyelőre nem jelentette be a 2023. évre vonatkozó támogatási lehetőségeket. Amint újra elérhető lesz ilyen jellegű támogatás, természetesen a Zsola Ablak Kft.-n keresztül is igénybe vehető lesz.

A nyílászáró cserére akár 3 millió forint vissza nem térítendő, egyszeri támogatást lehet kapni: másfél millió forintot lehet munkadíjra, másfél millió forintot lehet anyagköltsége elszámolni.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!