Az ablakcsere mennyibe kerül?

Az ablakcsere mennyibe kerül?

Vevőink számára érthetően fontos a minőség és a tartósság mellett, hogy az ablakcsere mennyibe kerül. Mindenkinek vannak minimális elvárásai az ablakokkal szemben, de ezt nem mindig könnyű műszaki paraméterek formájába önteni, vagy egy gyártó prospektusa alapján megítélni ezek teljesülését, ezért mi, ablakosok segíthetünk Önnek, hogy kiigazodjon a műszaki paraméterek és jellemzők dzsungelében, és megtaláljuk Önnek az egyedi igényeinek legmegfelelőbb ablakokat.

Zsola panel ablakcsere Budapest

 

 

Cégünk műanyag nyílászárók forgalmazásával foglalkozik. Ennek oka az hogy egyrészt sok tekintetben jobbak, mint a fából készült ablakok, másrészt sokkal szélesebb körű igényeket lehet velük kielégíteni gyártástechnológiájukból adódóan.

Az ablakcsere árak függenek az alábbi tényezőktől is:

  • Az ablak mérete: vannak jellemző szabványnak is mondható méretek szabványosnak is mondható méretek amelyek alapján lehet hozzávetőleges árat kalkulálni, de mi mindig méretet veszünk a megrendelő lakásában, hogy pontosan odaillő méretű nyílászárót építsünk be.
  • Az ablak nyitási módjától: ide tartoznak a bukó-nyíló, a simán nyíló vagy a fix, nem nyitható ablakok is. Ez a jellemző is nagy mértékben befolyásolja az ablak árát.
  • Az ár függ az ablak osztásától: bizonyos méret felett tokosztásra van szükség. Az ablaktáblák mérete befolyásolja a tokosztást, ami drágítja, de praktikusabbá is teszi a nyílászárókat.
  • Az ablak hőszigetelő képessége: ezt szokták a gyakorlatban a légkamrák számával jellemezni: 3, 4, 5, 6 vagy akár 7 légkamrás ablakokról is beszélhetünk.
  • Az ablak kiegészítői extra funkciói: lehet kérni sötétített üveget, UV-szűrővel ellátott üveget, résszellőző funkcióval rendelkező ablakot, de akár beépített redőnyt, reluxát. Ezek az extrák mint növelik az alap nyílászáró árát.
  • Egyéb ablak kiegészítők: ablakpárkány vagy ablakcsere esetén külső tokos redőny, szúnyogháló.
  • Az ablakcsere helye: Budapest környékén a lehető legkedvezőbb ablakcsere árakkal számolhat, vidéki munkák esetén bele kell számolnunk a kiszállás díját is.
Műanyag ablak mennyibe kerül

Ha konkrét beépítésre vagy ablakcserére kér árajánlatot, akkor az alábbi képre kattintva kérjük, hogy töltse ki az ajánlatkérő űrlapot!

ajánlatkérés ablakcserére

Egy ablakcsere kapcsán érdemes tisztáznia az adott ablakos céggel, hogy a régi ablak bontása és elszállítása milyen költséget jelent. A garancia és jótállás fontos tényezők. Előfordul, hogy az olcsóbbnak tűnő ajánlatok esetén a cégek spórolnak ezen, amit esetleg nem vesz észre az ablakcsere megrendelésekor.

A Zsola Ablak Kft. a német Rehau céggel áll szorosabb kapcsolatban: a cég hazai leányvállalatának kiemelt partnerei vagyunk, és ezért ajánljuk az ő termékeiket. A magyar piacon egyedülálló módon 7 év garanciát nyújtanak prémium kategóriás műanyag nyílászáróikra.

Az ablakcsere során fontos tényező a beépítés költsége: a legtöbb cég ezt ablakonként számolja, néhány ezer Ft-os munkadíjjal. A takarólécezés, az ablakpárkány felszerelése vagy egy külső tokos redőny beépítése mind plusz költségek, amelyek általában az árajánlatban külön tételként jelennek meg.

Zsola Ablak hívása

A Zsola Ablak Kft. részletes árajánlatot készít minden megrendelésről: egyedi méretekkel számolunk, és az árajánlatban külön sorban tüntetjük fel maguknak a műanyag ablakoknak az árát, illetve a beépítés költségét. Az ablakok ára nálunk magában foglalja a gyártói garanciát is!

Na jó, de akkor mennyibe kerül a műanyag ablak?

Az alábbi ablakra kattintva megtekintheti néhány konkrét ablak méret és nyitási mód szerinti árát gyártónként:

Sorolt szerkezet
 

Panel ablakcsere áraink az alábbi képre kattintva érhetők el:

Panel ablakcsere árak - 5. tipus

A Zsola Ablak Kft. garanciát vállal az általa szakszerűen beépített ablakokra. Mivel egy komplett lakás teljes ablak cseréje több 100 ezer Ft-os tétel is lehet, ezért azt javasoljuk, hogy időről-időre látogasson vissza weboldalunkra vagy keresse fel Facebook oldalunkat, ahol részletesen tájékozódhat aktuális akcióinkról.

Láthatja, hogy nagyon sok tényezőtől függ, hogy mennyibe kerül az ablakcsere, ha hasznosnak találta cikkünket, kérjük ossza meg ismerőseivel is az alábbi gomb megnyomásával.

error: Content is protected !!