fbpx

Panel erkély beépítés

Az elmúlt években egyre gyakrabban fordulnak hozzánk panel erkély beépítéssel. És miért érdemes minket bízni az erkély beépítésével? Célunk az elégedett ügyfél, amit becsületesen, megfelelő szaktudással dolgozva érünk el. És ez a legjobb reklám is a cégünkre nézve! Az elégedett megrendelő továbbviszi jó hírünket.

Magyarországon sok panel van, melyek többségének van erkélye. Az erkélyek és loggiák beépítésével nagyobb teret nyerünk, az erkély pedig kiküszöböli annak lehetőségét, hogy az esővíz beszivárogjon, vagy a felettünk lakó az erkélyünkre szemeteljen.

Panel erkély beépítése

Sajnos, amikor beköszönt a kellemetlen, hideg téli időjárás, az erkélyeinket általában csak tárolásra vagy egyáltalán nem használjuk tavaszig. Az erkélyen lévő holmiknak állandóan állniuk kell hideget, a szelet és sokszor az erős fényt. Ezért egy használaton kívüli erkély, amely az év nagy részében kihasználatlanul marad, a beépítésnek köszönhetően rengeteg előnnyel és haszonnal járhat.

Panel erkély beépítés Budapest

Könnyedén teleltethetjük át a hidegre érzékeny növényeinket. Ezért az erkélyünk beépítésével egy hangulatos kis télikertet hozhatunk létre, amely védve van a fagytól és a széltől.

Emellett egy hangulatos dolgozószobát vagy irodát is kialakíthatunk, ahol biztonságban tárolhatjuk laptopunkat vagy a munkához szükséges számítógépes eszközeinket. Az erkélyen lévő kis kuckónkban dolgozhatunk is, amíg a család többi tagja otthon van, anélkül, hogy egymást zavarnánk.

Erkélybeépítés műanyag ablakokkal

Napjainkban népszerű lett az erkélyek beépíttetése műanyag nyílászárókkal, ugyanis a kiváló ár-érték arány miatt egyre megfizethetőbbek, és funkcióban sokat hozzáadnak az ingatlan értékéhez. Nemcsak megfizethetőek, hanem kiváló szigetelést és igazán modern megjelenést is nyújtanak.

Az ablakok általában fehér színűek, de felár ellenében más színben vagy fa hatású fóliával is rendelhetők. A műanyag ablakokat nem kell festeni, és könnyen karbantarthatók. Az erkélyek beépítéséhez használt ablakok árnyékolását különböző árnyékoló eszközökkel, például redőnnyel, vagy hővédő fóliával lehet biztosítani.

Erkély beépítésének előnyei

 • Az erkély méretétől függően jelentősen megnövelheti lakóterét
 • Az erkély beépítésével nyert tér időjárásvédett tárolóhelyiségként is használható
 • A nagy üvegfelületek lehetővé teszik a természetes megvilágítást és növelik a kényelmet
 • Gyorsan és egyszerűen nyitható és zárható, és a megfelelő típusú ablakok és ajtók beépítésével variálható.
 • A megfelelő árnyékolással még a nyári hőségben sem melegszik túl
 • Védett az esőtől, széltől és hótól. Még rossz időjárás esetén is kényelmesen és az év bármely szakában közel érezheti magát a természethez, ha a lehető legtöbbet hozza ki erkélyéből.
 • Választhat a különböző rendszerek vagy formák közül, hogy igazodjon otthona stílusához
 • A beépített erkély egyszerű és esztétikus, ugyanakkor praktikus megoldást is nyújt otthona számára
Nyitott erkély beépítése

Mielőtt erkélyt építene, tisztában kell lennie azzal, hogy mit szeretne kezdeni a térrel, hány fix vagy mozgatható szárnyat szeretne, és hogyan kombinálja őket.

Egy erkély beépítése megoldja ezt a problémát, és a nyert teret többféleképpen is felhasználhatja. A beépített erkély általában műanyag nyílászárókból épül fel, ezért nagyon világos, komfortérzetet növel, és távol tartja a mostoha időjárás hatásait. Megfelelő ablakkal vagy ajtóval pillanatok alatt nyitható és zárható.

Üvegezett erkélyek

Az erkély beépítésekor hőszigetelő üveget használnak, amely kiváló hangszigetelést is biztosít, így rossz időben is nyugalom vesz körül minket, és kizárja a környezet zaját, a redőnyök használata pedig megakadályozza, hogy nyáron túlmelegedjen a helyiség.

Miért jó, ha van beépített erkélyünk?

Egy erkéllyel lehetősége van arra, hogy plusz élettérrel bővítse lakását, ami jelentősen növeli a közérzetét. Kiváló hőszigetelő tulajdonságaiknak köszönhetően ezek a szerkezetek függönyfalként vagy ablakkeretként is használhatók.

A beépített erkéllyel akár a belvárosban is nevelhet növényeket, hiszen az itt tárolt növények télen nem fagynak meg. Az erkély által biztosított plusz hely tárolásra is használható, ha kevés a hely, és nem kell aggódnia, hogy a dolgai eláznak vagy megfagynak.

Költségmegtakarítás erkélybeépítéssel

Miközben az energiaforrások ára folyamatosan nő, egyre többen igyekeznek minél több hőenergiát megtakarítani. Ez a kérdés különösen aktuálissá vált a lakóházakban élők számára. A kiválóan hőszigetelő és hővisszatartó műanyag ablakok az energiatakarékosság egyik legfontosabb eszközei.

Sokéves gyakorlatunk során megtanultuk, hogy a lakásokba szerelt műanyag ablakok tökéletesek azok számára, akik jelentős összeget szeretnének megtakarítani a hideg évszakban. A műanyag üvegezésű erkélyek nagyszerű módja a hőmegtakarításnak, és védelmet nyújtanak az eső és a tolvajok ellen. Mivel az üvegezett erkélyek védettek a környezeti hatások ellen, mindig tiszták és rendezettek.

Árajánlatot kérhet az alábbi űrlap kitöltésével:

  Adja meg nevét:*

  Adja meg e-mail címét:*

  Telefonszám:*

  Mikor szeretné, hogy elvégezzük a munkát?

  Munkavégzés helyszíne:

  Hány darab és milyen nyílászárókat kell beépíteni (méret, nyitási mód)?

  Beépítésről vagy cseréről van szó (igényel-e bontást)?

  Milyen típusú nyílászáróra van szüksége (gyártó, rendszer)?

  Szüksége van bármilyen kiegészítőre (pl. redőny, szúnyogháló)?


  Munkával kapcsolatos, egyéb megjegyzések:

  A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!
  Üzenete elküldésével elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltakat.

  A műanyag üvegezésű erkélyek esztétikusak. Különböző igényekhez extra térként használhatók. Egy lakótömb egységes homlokzatának kialakítása érdekében általában fehér műanyagot használnak az erkélyek külső üvegezéséhez. De az ennél többre vágyó ügyfelek választhatnak színes tokok közül is. Így az üvegezés a belső térhez igazodva különösen hangulatos és szép környezetet teremthet.

  Az erkélyek műanyag üvegezését a funkcionalitás és a különböző szerelési lehetőségek jellemzik. Az ügyfelek kiválaszthatják az ablaküvegezés kívánt felosztását, a nyitás és zárás irányát és a szellőztetés lehetőségeit is.

  Az erkélyek üvegezéséhez kettős vagy hármas üvegezésű, szelektív üvegekkel ellátott, a hőveszteséget csökkentő üvegek használhatók. Az erkélyablakokban használt üvegek lehetnek átlátszatlanok, barna vagy szürke színűek, tükrösek vagy mintásak. Ez lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy különböző belsőépítészeti megoldásokat valósítsanak meg.

  Kérdésem van a panel erkély beépítéssel kapcsolatban

  Panel erkély tartozékok

  Biztonsági okokból különböző tartozékok szerelhetők a panel erkély ablakaiba:

  • Betörésgátló kötések, amelyek megakadályozzák az ajtólapok eltávolítását.
  • A zárható kilincsek a tolvajok és a gyermekek sérülései és balesetei elleni védelmet szolgálják.
  • A nyitásgátlók szintén a gyermekek sérülései és balesetei elleni védelmet szolgálják, mivel megakadályozzák az ablak teljes kinyílását.
   Szakképzett személyzetünk képes az üvegezésre:
  • Különböző formájú erkélyek (egyenes, szögletes, ovális);
  • különböző méretű erkélyek (hosszú, félmagasságú vagy földig érő üvegezés);
  • kültéri és beltéri ablakpárkányok felszerelését;
  • az erkély üregeinek lezárása és alapozása;
  • az erkélyek alsó válaszfalának eflújítása;
  • tömítési munkák elvégzése.

  Lakásuk bővítése érdekében a megrendelők gyakran eltávolítják a szoba és az erkély közötti válaszfalat. Azokban az esetekben, amikor az erkély alsó válaszfala jelentősen lepusztult és nem biztonságos a használata, kínáljuk az erkélyek földszintig történő üvegezését, azaz szakembereink eltávolítják a tömb alsó válaszfalát és beüvegezik az erkélyt. A műanyag erkélyüvegezés hőtartó, jó hang- és hőszigetelést biztosít, ezért tágas, meleg és hangulatos lesz tőle az otthona.

  Leave a Comment

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  error: Content is protected !!