page contents

Rengeteg panel országaként nyilván számtalan esetben kapunk megbízást panel ablakcsere elvégzésére. Mivel a panelházak és lakásaik felépítésének alaptípusaival így tisztában vagyunk, módunk nyílik arra, hogy előre elkészített tervekkel, költségvetéssel nyújtsunk bepillantást panel ablakcsere árainkba, így könnyen felmérhető és tervezhető ez az ablakcsere beruházás. Alábbiakban összeállítottuk a leggyakrabban elforduló panellakás típusok komplett műanyag ablakcsere költségeit. Panel ablakcsere árak mindent magukban foglalnak, az ablakszerkezetektől a beszerelésig. A feltüntetett panel ablakcsere árak tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlatnak.

Panel ablakcsere árak – komplett kalkulációk

Ablakszerkezetek: REHAU EC DESIGN 70ECOSOL műanyag ablakprofil rendszer, 70 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrás, hőhídmentes, színtartó, ütésálló PVC profilból, horganyzott acélbetét merevítéssel, ROTO NT vasalattal, szürke színű, az időjárásnak ellenálló tömítéssel Üveg: 4 mm Float + 16 mm légrés argon + 4 mm Low-E ( Ug=1,0 W/m2K, Rw= 32 dB ) hőszigetelő üvegezés. Szerkezetek színe: kívül-belül fehér Nézet: belső

Panel ablakcsere árak – 1. tipus

Panel ablakcsere árak - 1. típus

Panel ablakcsere árak – 2. tipus

Panel ablakcsere árak - 2. tipus

Panel ablakcsere árak – 3. tipus

Panel ablakcsere árak - 3. tipus

Panel ablakcsere árak – 4. tipus

Panel ablakcsere árak - 4. tipus

Panel ablakcsere árak – 5. tipus

Panel ablakcsere árak - 5. tipus

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

FIGYELEM!

A globális koronavírus miatti helyzetre való tekintettel a következőket tesszük közzé:

– Az összes munkatársunk rendszeresen alkalmaz kézmosó és -fertőtlenítő szereket.
– Alkalmazottaink 90%-a autóval jár a munkahelyére, kiküszöböli az emberekkel történő, tömeges kapcsolatteremtést.

A Zsola Ablak Kft. csapata arra törekszik, hogy a kialakult helyzetben felelőssége teljes tudatában tevékenykedjen, és hiszünk abban, hogy kölcsönös megértéssel, türelemmel és empátiával sikerül mihamarabb megunk mögött tudni a helyzetet minél kevesebb kellemetlenséggel és veszteséggel.

Szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünket arról, hogy FOLYAMATOSAN állunk eddigi és leendő ügyfeleink és megrendelőink rendelkezésére, továbbra is BIZTOSÍTJUK AZ INGYENES SZAKTANÁCSADÁST telefonon és a vonatkozó biztonsági és higiéniai előírások szigorú betartásával, körültekintő módon a jövőben is VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Budapest, 2021. március 4.