Panel ablakcsere

Panel ablakcsere

Gyakran keresnek minket panel ablakcsere ajánlatkéréssel pl. újpesti vagy csepeli panellakásból akciós lakótelepi ablakcsere után érdeklődve. Előfordul, hogy „panel ablakcsere ajándék redőnnyel” csomag után érdeklődnek, amit hallottak ismerőstől vagy olvastak az interneten. A Zsola Ablak Kft. minőségi német gyártó műanyag ablakait építi be lakótelepi lakásokba és házgyári panelekbe. Az utóbbi időben meglehetősen nagy tapasztalatra tettünk szert a lakótelepi ablakcsere területén, de előfordult hogy ajtócserét kértek panelban.

panel ablakcsere

Minőséget a panelekbe!

A német Rehau cég prémium kategóriás minőségi nyílászáróit kedvező áron tudjuk kínálni. A cég partnereként jelentős kedvezményt tudunk Önnek biztosítani, miközben műszaki paramétereit tekintve a hazai piacon elérhető egyik legmodernebb műanyag ablak termékét forgalmazzuk és építjük be panel lakásokba. Ha tőlünk rendeli meg az ablak cseréjét, akkor a szakszerű beszerelésnek köszönhetően a gyártói garanciát is érvényesíteni lehet, azaz bármilyen jellegű probléma esetén a Rehau cég garanciája érvényes. Ha lakásfelújításba kezd, ezek az értékálló műanyag ablakok megtérülő befektetések bizonyulnak.

ajánlatkérés ablakcserére

A panel ablakok méreteiről sokan gondolják azt hogy teljesen szabványosak. Ezzel szemben a gyakorlatban azt tapasztaljuk, hogy ez egyáltalán nem igaz: vannak ugyan szabványos panel ablak méretek; házgyári panel, orosz panel, illetve a dán Larsen Nielsen cég termékei. Panel tekintetében sokan egységes panel méretről gondolkodnak, viszont egy-egy konkrét ajánlatkérés kapcsán, amikor kimegyünk a helyszíni felmérést elvégezni, azt látjuk, hogy sok esetben egyedi méretet kell biztosítani amiről mi gondoskodni tudunk. Panel ablakcsere méretek és csomagjaink

Panel ablakcsere Újpesten, Csepelen

Az újpesti lakótelep Budapest talán legnagyobb lakótelepe. Ezen a lakótelepen mintegy 17 ezer panellakás van. Káposztásmegyeren, pl. a Pozsonyi utcai lakótelepen az Izzó lakótelepen sok panellakást láttunk ahol a nyílászárók felújításra szorultak. A csepeli panelekben pl. az alábbi részeken találkoztunk elavult és elöregedett nyílászárókkal, amelyek már nem teljesítik a mai kor követelményeit:

  • Vízművek lakótelep
  • Erdősor lakótelep
  • Szent László lakótelep
  • Királymajor lakótelep

A REHAU EC DESIGN 70ECOSOL műanyag ablakprofil rendszerét jó szívvel ajánljuk. Ez a Rehau ablak 5 légkamrás, hőhídmentes, jó hangszigetelő és kiváló színtartó tulajdonságokkal rendelkezik, amely kategóriájának egyik legjobb szereplőjévé teszi.

Miben különbözik egy panellakás ablakcsere?

Egy családi ház ablak cseréjével összehasonlítva a panelba beépített ablakok sok esetben egyezőek a minőséget és mindenféle műszaki paramétert tekintve. Ugyanakkor a panelekben általában teljesen berendezett lakásban kell az ablakcserét végrehajtanunk. Sokszor nincs külön szakember aki a javításokat elvégezze a falon, a kőműves munkát is mi végezzük el. Tudjuk, hogy a munkát 1 nap alatt be kell fejezni, ezért erre is készülünk. Az ablak jó műszaki paraméterein kívül a jó záródásról is kell gondoskodnunk, ami a tokok megfelelő illesztését jelenti a zaj és por kívül tartásával. A panellakások környéke általában sűrűn lakott övezet, parkoló autókkal, nagy forgalommal, ezért fokozott figyelemmel kell eljárnunk az ablakok beépítésekor.

error: Content is protected !!