fbpx

Ajánlatkérés

Kérje most egyedi árajánlatunkat!

Megrendelése után rövid időn belül legyártatjuk, a rákövetkező héten beépítjük a megrendelt nyílászárókat!

Figyelem! Légbevezetőt jelenleg nem forgalmazunk, és kapacitás hiányában jelenleg nem tudjuk vállalni a beépítését sem. Köszönjük megértését.

Töltse ki az alábbi űrlapot! Adatait bizalmasan kezeljük.

  Adja meg nevét:*

  Adja meg e-mail címét:*

  Telefonszám:*

  Mikor szeretné, hogy elvégezzük a munkát?

  Munkavégzés helyszíne:

  Hány darab és milyen nyílászárókat kell beépíteni (méret, nyitási mód)?

  Beépítésről vagy cseréről van szó (igényel-e bontást)?

  Milyen típusú nyílászáróra van szüksége (gyártó, rendszer)?

  Szüksége van bármilyen kiegészítőre (pl. redőny, szúnyogháló)?


  Munkával kapcsolatos, egyéb megjegyzések:

  A megadott adatokat a hatályos törvényi szabályoknak megfelelően zárt rendszerben kezeljük, azokról harmadik félnek információt nem adunk ki!
  Üzenete elküldésével elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkban foglaltakat.

  FIGYELEM!

  Szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünket arról, hogy FOLYAMATOSAN állunk eddigi és leendő ügyfeleink és megrendelőink rendelkezésére, továbbra is BIZTOSÍTJUK AZ INGYENES SZAKTANÁCSADÁST telefonon és a vonatkozó biztonsági és higiéniai előírások szigorú betartásával VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

  A Zsola Ablak Kft. csapata arra törekszik, hogy a kialakult helyzetben felelőssége teljes tudatában tevékenykedjen. Budapest, 2021. március 4.

  Mi történik az Ön ajánlatkérése után?

  1.) Ön kitölti az itt található ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki az űrlapot. Írja le milyen termékekre, mekkora méretekben van szüksége. Adja milyen kiegészítőkkel, és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

  2.) Az ajánlatkérést kollégáim feldolgozzák és szükség esetén felkeresik Önt. Kollégáim (szükség esetén) keresni fogják Önt az Ön által megadott elérhetőségeken és közösen egyeztetnek a részletekről. Ezek alapján kollégám részletes ajánlatot fog adni Önnek.

  3.) Ön megrendeli, mi minden mást intézünk! Árajánlatunk elfogadás után, egyeztetett időpontban kollégáink a megbeszéltek szerint szakszerűen beépítik/cserélik a megrendelt nyílászárókat.

  Összefoglalva: Kérjen egyszerűen ajánlatot, a többit bízza ránk. Szakértő kollégákkal és teljes garanciával dolgozunk, Ön nem kockáztat semmit!

  error: Content is protected !!