page contents

Ablakcsere 1 nap alatt

 

Ablakcsere 1 nap alatt

Ablakcsere 1 nap alatt? Gyakori kérés a megrendelők részéről, hogy az ablakcserét 1 nap alatt végezzük el. Tudjuk, hogy lakásfelújítás során fontos az idő. Gyakran meg tudjuk valósítani, hogy a helyszíni felmérés alapján legyártott ablakokat 1 nap alatt beépítjük.

Az ablakcsere egy nap alatt le szokott zajlani az esetek nagy részében, nekünk is érdekünk hogy ne kelljen többször kimenni a helyszínre ne zavarjuk az ott lakókat, hanem 1 nap alatt befejezzük a munkát.

Az ablak cserét követően gyakran több időbe telik a falak helyreállítása az esztétikus állapot elérése a kiegészítő elemeket hamar fel tudjuk: szerelni a párkányok redőnyök szúnyoghálók beépítése az ablak cseréjével egy időben zajlik. ablakcsere 1 nap alatt

Ahhoz, hogy az ablakcsere 1 nap alatt meg tudjon történni, csapatunk összeszokott munkájára van szükség:

  • Műanyag ablakok kiszállítása után elvégezzük a régi ablakok szakszerű bontását eltávolítását.
  • Elvégezzük a műanyag ablakok beépítését.
  • A beépített nyílászárókat előírás szerint kiékeljük a réseket PUR habbal tömítjük.
  • Az új ablakok beszerelése után feltesszük a takaróléceket, párkányokat redőnyöket.
  • Visszajavítjuk a sérült falfelületeket.
  • Levesszük az ablakokról a felületvédő fóliát.

Panel lakásokban nem szokott nagy gond lenni  A falak vissza javítása általában elég takarólécek felszerelése hogy a lakás ismét szép legyen az ablakcsere ára tartalmazza a takarólécek árát is. Tégla épület esetén a falazatot  lehet gipszkartonnal javítani vagy pedig visszafalazni a sérült falfelületeket.

Igyekszünk hogy a munkát úgy végezzük mintha saját otthonunkban dolgoznánk nem szeretünk zajt csapni a bontást a lehető legnagyobb odafigyeléssel végezzük a munka végeztével a  megrendelővel történő egyeztetés alapján a keletkezett bontási hulladékot elszállítjuk,  és tisztaságot hagyjunk magunk után.

Válassza a minőséget, kérjen ajánlatot most!

ajánlatkérés ablakcserére Ők már minket választottak, és nem bánták meg 🙂

Az ajánlatkérése “Komplett ablakcsere 1 nap alatt” szolgáltatásunkra ingyenes, nem jár semmilyen kötelezettséggel!

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

FIGYELEM!

A globális koronavírus miatti helyzetre való tekintettel a következőket tesszük közzé:

– Az összes munkatársunk rendszeresen alkalmaz kézmosó és -fertőtlenítő szereket.
– Alkalmazottaink 90%-a autóval jár a munkahelyére, kiküszöböli az emberekkel történő, tömeges kapcsolatteremtést.

A Zsola Ablak Kft. csapata arra törekszik, hogy a kialakult helyzetben felelőssége teljes tudatában tevékenykedjen, és hiszünk abban, hogy kölcsönös megértéssel, türelemmel és empátiával sikerül mihamarabb megunk mögött tudni a helyzetet minél kevesebb kellemetlenséggel és veszteséggel.

Szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünket arról, hogy FOLYAMATOSAN állunk eddigi és leendő ügyfeleink és megrendelőink rendelkezésére, továbbra is BIZTOSÍTJUK AZ INGYENES SZAKTANÁCSADÁST telefonon és a vonatkozó biztonsági és higiéniai előírások szigorú betartásával, körültekintő módon a jövőben is VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Budapest, 2021. március 4.