Rehau ablak beépítés

Rehau ablak beépítés Budapesten

Sok műanyag ablakgyártó cég létezik, mi a Zsola Ablak Kft.-nél a Rehau ablakait szállítjuk és építjük be. A Rehau a világ vezető cége műanyag ablak és ajtó gyártás területén. E cikk írásakor Magyarországon egyedülálló módon vállal 7 év garanciát az általa gyártott termékekre! A Rehaunak több mint 50 országban vannak gyártóüzemei az innováció és a kiválóság piacvezető cége.

Azonnali műszaki segítség, telefonos szaktanácsadás céljából hívja a +36 70 770 0455 számot, vagy kérjen ajánlatot az alábbi gombra kattintva! Segítünk az ideális nyílászáró kiválasztásában!

ajánlatkérés ablakcserére

Mi a Zsola Ablak Kft.-nél büszkék vagyunk arra, hogy a német cég partnerei lehetünk a műanyag ablakrendszerek szállítása és beépítése területén. Ha tökéletes műanyag ablakokat szeretne lakásába beépítteteni, akkor melegen ajánljuk a Rehau termékeit.

Annak érdekében, hogy jól tájékozott legyen, összeállítottunk Önnek egy rövid áttekintést a Rehau ablakrendszerekről. A legfontosabb információk a termék teljesítményével, beépítésével és az esztétikai választásokkal kapcsolatban. A Rehau termékei lehetővé tették számunkra, hogy ügyfeleinknek még szélesebb körben kínáljuk kereskedelmi beépítésre a műanyag ablak termékeket.

Rehau ablak beépítése

A Rehau ablakok energiahatékonysága

A Rehau ablakai képesek elérni a legmagasabb besorolást energiahatékonyság szempontjából. Ez könnyedén teljesíti az épületek energiahatékonyságra vonatkozó besorolás követelményeit, és elősegíti a hő benntartását, csökkentve ezzel az áramszámlát.

3-rétegű üvegezéssel kombinálva a Rehau ablakok érezhetően csökkentik a zaj beszűrődését, és elősegítik a passzívház szabványnak való megfelelést. 2-rétegű üvegezéssel a Rehau ablakok akár 50%-kal csökkentik a külső zajszintet.

Biztonsági műanyag ablak

Kiváló Biztonság a Rehauval: függetlenül attól, hogy társasházban vagy családi házban történik-e az ablak beépítése, a biztonság kiemelt fontosságú. A magántulajdon védelme a behatolókkal szemben teljesítendő követelmény mindegyik ablak beépítés során.

A Rehau ablakokat úgy tervezték, hogy kiemelkedő biztonsági követelményeknek feleljenek meg. A kiváló minőségű műanyag alkalmazása erős és merev ablakkeret biztosít, amely ellenáll még a legerőszakosabb behatolásoknak is.

Mi a Zsola Ablak Kft.-nél ajánljuk a Rehau ablakait az erős ablakszerkezet miatt is. Lehetőség van választani magas biztonsági követelményeknek megfelelő kilincsek, vasalatok és zárszerkezetek között, amelyek nemcsak robusztus felépítésűek, de esztétikailag is vonzóak. A Rehau ablakok szigorú tesztelési eljáráson mennek keresztül, és teljesítik a magas biztonsági követelményeket is.

 

Rehau ablak beállítása

Egyszerű ablak beépítés

A Rehau ablakokról gyakran mondják, hogy az egyik legkönnyebben beépíthető műanyag ablak rendszer több évnyi kutatás és fejlesztés eredménye ez amely a beépítők kedvenc gyártói elvetette a Rehau vállalatot a Rehau kiváló minőségű termékei mellett átfogó támogatást és nyújt valamennyi felhatalmazott be építője akkreditált beépítő je számára a beépítési nehézségek vagy a termékhez kapcsolódó problémák könnyen megoldódnak a Rehau csapat szakértő támogatásának segítségével

Vonzó esztétikai megjelenés

Új építésű lakáshoz vagy lakásfelújítás során szükséges az ablak? A Rehau ablakok tökéletesen illeszkednek az épület stílusához. A műanyag ablakok 26 fóliaszínben állnak rendelkezésre a standard fehértől kezdve számos természetes fa hatású bevonaton keresztül a modern szürke árnyalatokig. Az összes színes bevonat tartós, és nem fog elhalványulni, és nem fogja a minőségét veszíteni az időjárás viszontagságainak hatására. A Rehau ablakai magasfényű, kis karbantartási igényű bevonattal rendelkeznek, Önnek mindössze néha át kell törölnie a nyílászárókat, és úgy fognak ragyogni az ablakok, mintha újak lennének.

A Rehau műanyag nyílászárók előnyei

Műanyag ablakok előnyei Röviden összefoglalva:

  • kis karbantartási igény
  • nem igényelnek festést utólagos tömítést
  • jelentősen kevesebb karbantartás igény a teljes élettartamukon keresztül
  • rozsdaállóak
  • kiválóan ment szigetelik a zajt
  • tűzállóak

Mi a Zsola Ablak Kft.-nél azon dolgozunk, hogy segítsünk Önnek kiválasztani a lehető legjobb minőségű Rehau ablakot, amelyet elérhető áron beépítünk, és Önnek hosszú időre megoldódik a lakás nyílászáróinak problémája.

error: Content is protected !!