Műanyag ablak csere

Hogyan dolgozunk mi a Zsola Ablak-nál?

Rövid határidővel, kedvező árakkal és megbízhatóan, garanciával vállaljuk műanyag ablakok, nyílászárók beépítését, cseréjét, több mint 10 éves tapasztalattal. Munkánk során típuskérdések sorával találkozunk, most a legjellemzőbbeket megválaszoljuk.

Ablakcsere folyamata

  1. Felmérés: Az ablakcseréhez előzetesen a kollégánk felméri a szóban forgó nyílászárók pontos méreteit.
  2. Gyártás: A nyílászárók legyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat és/vagy ajtókat.
  3. Kiszállítás és ablakcsere: Kiszállítás után elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is elképzelhető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Fontos megjegyzés: az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszakilag lehetőséget kínálunk arra, hogy ne legyen szükség komoly átépítésre.

Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás.

Hol történik az ablakok beépítése?

Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy Magyarországon belül hol kell felszerelni az új ablakokat, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. A legjobb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén elkerülhetők az egymásra mutogatások.

Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?

Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet műanyagból vagy alumíniumból, a szúnyogháló lehet fix vagy felhúzható kivitelű, a lakás páratartalmától függően lehetséges szellőztető berendezés beépítése is a nyílászáróba.

Beépített műanyag ablakok, nyílászárók helyszíni átvétele

Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy minden rendben van. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Az összes funkció tesztelése után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.

Ha bármilyen problémát észlel, akkor a kollégák azon nyomban megpróbálják orvosolni, még a helyszínen.

Ablakcsere esetén a bontást minimális rongálással végezzük, és igyekszünk mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezni, hogy a lakás külső homlokzatán minél kevesebb sérülés keletkezzen, a belső hibákat kisebb kőműves munkákkal kijavítjuk.

Igény és megfelelő feltételek esetén az ablakcsere 1 nap alatt is kivitelezhető!

Ha az alábbi ablakgyártók tekintetében szeretne információt kapni, akkor is bátran keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén, szívesen adunk szaktanácsot:

Rehau műanyag ablakok
Gealan műanyag ablak
Aluplast műanyag ablak
Wymar műanyag ablak
Spectus műanyag ablak
Iglo műanyag ablakok
Avantgarde műanyag ablakok
Deceuninck műanyag ablakok

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!