Hogyan dolgozunk a Zsola Ablaknál?

Rövid átfutási idővel, olcsó árakkal és megbízhatóan, a gyártói garanciával vállaljuk műanyag ablakok, nyílászárók beépítését, cseréjét, több mint 10 éves tapasztalattal. Munkánk során sokféle kérdéssel találkoztunk, most a legtipikusabbakra válaszolunk.

Az ablakcsere folyamata

  1. Ablakcsere helyszíni felmérés: az ablakcseréhez előzetesen a kollégánk felméri a kérdéses nyílászárók pontos méreteit.
  2. Gyártás: a nyílászárók gyártása után az ablak beépítését végző munkatársaink kiszállítják a megrendelt műanyag ablakokat, ajtókat.
  3. Ablakcsere: kiszállítás után elvégzik a műanyag ablakcserét, az ablakcsere régi tokba is beépíthető. Műanyag ablakcsere bontás nélkül akkor oldható meg, ha a méretek pontosan megegyeznek, ilyenkor megspórolható a kisebb kőműves munkák költsége is.

Fontos megjegyzés: az általunk forgalmazott és beépített műanyag ablakok egyedi méretben és színben is gyárthatók, ezért műszaki szempontból lehetőséget kínálunk arra, hogy egyáltalán ne legyen szükség átépítésre.

Az ablakcsere mellett gyakori kérés az erkélybeépítés, amelynek révén jelentős mértékben nagyobbá tehető a lakás. A felmérés során ezt is pontosítjuk, és árajánlatot adunk rá

Hol történik az ablakok beépítése?

Az árajánlatnál tudnunk kell, hogy Magyarországon hol kell felszerelni az új ablakokat, mert ez befolyásolja az ajánlati összeget is. A legjobb, ha a felméréstől, az ablak leszállításán keresztül egészen a beépítésig mindent egy helyről rendel meg, így probléma esetén elkerülhetők az egymásra mutogatások. További fontos szempont, hogy a felméréskor kiderüljön, hogy mit kell elvégeznünk, mert ha utólag gondolja meg magát, és találja ki, hogy még más ablakokat is szeretne cseréltetni, akkor a többszöri kiszállás nagyobb távolság esetén növelheti a költségeket.

Milyen műanyag ablak kiegészítőkre van szükség?

Ha redőny, szúnyogháló, párkány szükséges a nyílászárón kívül, akkor ebben is tudunk Önnek segíteni. Az árnyékoló redőny készülhet műanyagból vagy alumíniumból, a szúnyogháló lehet fix vagy felhúzható kivitelű, a lakás páratartalmától függően elképzelhető szellőztető berendezés beszerelése is a nyílászáróba.

A beszerelendő műanyag ablakok, nyílászárók helyszíni átvétele

Roppant lényegesnek tartjuk, hogy az ablakok beépítése, cseréje után maga a tulajdonos győződjön meg arról, hogy minden rendben van-e. Ellenőrizze, hogy minden ajtó és ablak megfelelően nyitható, jól működik és záródik. Az összes funkció tesztelése után tételesen nézze át még a beépítést végző munkatársaink helyszínen tartózkodásakor, hogy mindent megkapott-e, és a nyílászárók beszerelése kifogástalan állapotban, sérülésmentesen történt-e.

Ha bármilyen hibát vagy hiányosságot észlel, akkor a munkatársaink rögtön megpróbálják megoldani a helyszínen.

Ablakcsere esetén a bontást minimális bontással végezzük, és igyekszünk mindent egy oldalról, jellemzően belülről végezni, hogy a lakás külső felületén minél kevesebb sérülés keletkezzen, a belső hibákat kőműves munkákkal kijavítjuk.

Igény és megfelelő feltételek esetén az ablakcsere 1 nap alatt is kivitelezhető!

Ha az alábbi ablakgyártók tekintetében szeretne információt kapni, akkor is bátran keressen meg minket elérhetőségeink bármelyikén, szívesen adunk szaktanácsot:

Rehau műanyag ablakok
Gealan műanyag ablak
Aluplast műanyag ablak
Wymar műanyag ablak
Spectus műanyag ablak
Iglo műanyag ablakok
Avantgarde műanyag ablakok
Deceuninck műanyag ablakok

error: Content is protected !!