Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat és elérhetőségek

A Zsola Ablak Kft. közleménye a globális koronavírus kapcsán IDE KATTINTVA olvasható.

műanyag ablak csere beépítés

+36 70 770 0455

Telefonhívásod minden munkanap 8 és 18 óra között várjuk.

info@zsola-ablak.hu

Irj emailt bármikor, igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

2143 Kistarcsa, Ungvári utca 2.

Személyesen csak telefonos egyeztetés után tudunk biztosan fogadni.

Kérdésed van?

Gyakori kérdések

A helyszíni felmérést és ablakcsere szaktanácsadást Budapesten és Pest megyében ingyen vállaljuk. A helyszíni felmérést követő szaktanácsadás kiváló alkalom arra, hogy pontosítsuk az igényeket és az azokat lefedő műszaki tartalmat. Ár-érték arányban remek csomagokat alakítottunk ki ügyfeleinknek, a magyar piacon az egyik legjobb ajánlatot garantáltan tőlünk fogja kapni!

Budapest és Pest megyében rövid határidővel vállaljuk a helyszíni felmérést, más vidéki helyszínre is ki tudunk szállni, de kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a részleteket és időpontot tudjunk egyeztetni!

A mi vállalkozásunk elsősorban ablakgyártással és ablakcserével foglalkozik, és teljes körű kivitelezési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésre. Azt javasoljuk, hogy keresse fel a legközelebbi üvegest, biztosan tud Önnek segíteni!


Típusonként eltérő garanciaidőt vállalunk. A standard profilokra 5 év jótállást vállalunk, helyszíni garanciával, ingyenes kiszállással. Prémium profilokra 10 év helyszíni garanciát vállalunk.

A nyílászárók mint minden mechanikus szerkezet, karbantartást igényel. A vasalatokat legalább évente érdemes (olajozni, zsírozni), illetve időszakosan szükség lehet a vasalatok beállítására. Ezt minimális, szinte önköltségi áron vállaljuk, hogy Ön hosszú ideig örömét lelje új nyílászáróiban!


Sajnos nem tudunk ebben segíteni, mert az a tapasztalatunk, hogy olyan rossz minőségű nyílászárókat is forgalmaznak Magyarországon, amivel egyszerűen nem érdemes foglalkozni. Javasoljuk, hogy keresse fel az adott nyílászáró gyártóját, és kérjen helyszíni szerelést.


Tulajdonképpen mindent, amire szüksége van!

  • Helyszíni felmérést és szaktanácsadást
  • Minőségi, új nyílászárók gyártását
  • Szállítást
  • Bontási munkálatokat
  • Nyílászárók szakszerű beépítését
  • Kibontott régi nyílászárók elszállítását
  • Minden szükséges szerelési anyagot
  • Helyszíni garanciát a beépítés szakszerűségére

Partnereink

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial