Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat és elérhetőségek

+36 70 770 0455

Telefonhívásod minden munkanap 8 és 18 óra között várjuk.

info@zsola-ablak.hu

Irj emailt bármikor, igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

2143 Kistarcsa, Ungvári utca 2.

Személyesen csak telefonos egyeztetés után tudunk biztosan fogadni.

Kérdésed van?

Gyakori kérdések

Igen, ügyfeleink számára ingyenes, mert meg is rendelik tőlünk a műanyag nyílászárókat. Ilyenkor nem számolunk fel kiszállási/felmérési díjat, vagy a munka végeztével levonjuk a fizetendő összegből.
Nincsenek csodák: az üzemanyagért mindenki fizet, és az idő mindenkinek pénz. Sajnos sok olyan érdeklődővel találkoztunk, aki csak információt gyűjt, rengeteg árajánlatot gyűjt be, az ilyen „ügyfél” elvonja a kollégáinkat a valódi ügyfelektől.
Akik beszállnak az ilyen ingyenes felméréses játékba, azok valójában a fizető ügyfelekkel fizettetik ki azt az üzemanyagot és időt, amit a „csak” érdeklődőkre pazaroltak. Mi ebben nem szeretnénk részt venni.
A fentiektől függetlenül mégis előfordulhat, hogy munkáinkat végezve, és a várost, az országot járva éppen a megbeszélt cím mellett haladunk el, ilyenkor tényleg ingyenesen tudjuk biztosítani a helyszíni felmérést, ez azonban a ritkább esetek egyike.
Kitört ablaküveggel nem foglalkozunk, arra ott vannak az üvegesek.
A nem általunk beépített műanyag ablakokkal nem (a barkácsáruházakban vásárolt termékekkel sem) foglalkozunk. Ha gond merül fel egy beszerelt nyílászáróval, kérjük, forduljon ahhoz a céghez, akik a beszerelést végezték.
Megrendelés esetén a műanyag ablak ára tartalmazza:
  • Helyszíni felmérés
  • Az új nyílászárók méret szerinti gyártása
  • Ablak bontása
  • Ablak beépítése
  • Régi nyílászáró elszállítása
  • Járulékos költségek, szerelési anyagok

Partnereink

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!