page contents
Vedd fel velünk a kapcsolatot

Kapcsolat és elérhetőségek

Megosztás

info@zsola-ablak.hu

Irj emailt bármikor, igyekszünk 24 órán belül válaszolni.

2143 Kistarcsa, Ungvári utca 2.

Személyesen csak telefonos egyeztetés után tudunk biztosan fogadni.

Kérdésed van?

ablakcsere akció Zsola

FIGYELEM!

Szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünket arról, hogy FOLYAMATOSAN állunk eddigi és leendő ügyfeleink és megrendelőink rendelkezésére, továbbra is BIZTOSÍTJUK AZ INGYENES SZAKTANÁCSADÁST telefonon és a vonatkozó biztonsági és higiéniai előírások szigorú betartásával VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

A Zsola Ablak Kft. csapata arra törekszik, hogy a kialakult helyzetben felelőssége teljes tudatában tevékenykedjen. Budapest, 2021. március 4.

Gyakori kérdések

A helyszíni felmérést és ablakcsere szaktanácsadást Budapesten és Pest megyében ingyen vállaljuk. A helyszíni felmérést követő szaktanácsadás kiváló alkalom arra, hogy pontosítsuk az igényeket és az azokat lefedő műszaki tartalmat. Ár-érték arányban remek csomagokat alakítottunk ki ügyfeleinknek, a magyar piacon az egyik legjobb ajánlatot garantáltan tőlünk fogja kapni! Budapest és Pest megyében rövid határidővel vállaljuk a helyszíni felmérést, más vidéki helyszínre is ki tudunk szállni, de kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tisztázzuk a részleteket és időpontot tudjunk egyeztetni!
A mi vállalkozásunk elsősorban ablakgyártással és ablakcserével foglalkozik, és teljes körű kivitelezési szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésre. Azt javasoljuk, hogy keresse fel a legközelebbi üvegest, biztosan tud Önnek segíteni!
Típusonként eltérő garanciaidőt vállalunk. A standard profilokra 5 év jótállást vállalunk, helyszíni garanciával, ingyenes kiszállással. Prémium profilokra 10 év helyszíni garanciát vállalunk. A nyílászárók mint minden mechanikus szerkezet, karbantartást igényel. A vasalatokat legalább évente érdemes (olajozni, zsírozni), illetve időszakosan szükség lehet a vasalatok beállítására. Ezt minimális, szinte önköltségi áron vállaljuk, hogy Ön hosszú ideig örömét lelje új nyílászáróiban!
Sajnos nem tudunk ebben segíteni, mert az a tapasztalatunk, hogy olyan rossz minőségű nyílászárókat is forgalmaznak Magyarországon, amivel egyszerűen nem érdemes foglalkozni. Javasoljuk, hogy keresse fel az adott nyílászáró gyártóját, és kérjen helyszíni szerelést.
Tulajdonképpen mindent, amire szüksége van!
  • Helyszíni felmérést és szaktanácsadást
  • Minőségi, új nyílászárók gyártását
  • Szállítást
  • Bontási munkálatokat
  • Nyílászárók szakszerű beépítését
  • Kibontott régi nyílászárók elszállítását
  • Minden szükséges szerelési anyagot
  • Helyszíni garanciát a beépítés szakszerűségére

Partnereink

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!