Melyik a legjobb ablakos cég?

Sokszor halljuk a kérdést: dehát melyik a legjobb ablakos cég? Az ablakot beszerelő cég ugyanolyan fontos, mint az ablakot gyártó cég. Az Ön kapcsolata sokkal fontosabb az ablakos céggel, mint magával az ablakgyártóval, akivel nem is találkozik valójában.

Nem pusztán olyan minőségi ablakot szeretne, amelyet szeret, hanem egy olyan ablakos céget is, amelyben megbízhat, hogy segít Önnek az ablakcsere folyamatában, és tanácsot ad Önt az ablak megvásárlásakor és beépítése során.

Amikor összehasonlítja a konkurens ablakos cégeket, vegye figyelembe az alábbi szempontokat. Ha nem csak a költségeket hasonlítja össze, megtalálhatja a legjobb céget – egy minőségi, stílusos ablakot egy megbízható ablakcserét végző cégtől.

melyik a legjobb ablakos cég

Mire figyelnie kell a legjobb ablakos cégek összehasonlításakor? Az alábbi szempontok a termékek kiválasztásának feltételeit is érintik, ezekben ablakos cégként tanácsadást adunk, és megosztjuk Önnel a tapasztalatainkat.

Költségek

Könnyű megakadni az áron. Van egy bizonyos keret az ablakcserére, és a legjobb ajánlatot szeretné. De vigyázzon az „olcsójánosokkal”. Az anyagok minősége, a kivitelezés és a beépítés mind-mind befolyásolják a csereablakok költségét. Lehet, hogy a kezdeti költségeken spórolhat, de a minőséget feláldozhatja. Ez pedig váratlan költségeket okozhat a későbbiekben.

Lásson túl az áron, és vegye figyelembe az ablak teljes élettartama során felmerülő potenciális költségeket. Mennyi pénzt takarít meg az energiaszámlákon? Vannak-e költségei az ablakok gondozásának vagy karbantartásának? Mennyi ideig tartanak várhatóan az ablakok? Az ablakot beépítő cég minőségi beépítést fog végezni? A komoly gyártók csak bevált ablakos cégekkel szerződnek le a beépítésre. Lehet, hogy a magasabb árcímke idővel megtérül.

Anyagok

A fa, a műanyag és a fém anyagok a legelterjedtebb ablakanyagok, és a három lehetőség között árkülönbség is van. A márkák és a márkákon belüli különböző termékcsaládok között is van választék.

Ásson mélyebbre az anyagtípusoknál, és győződjön meg arról, hogy ugyanazt a minőségi szintet hasonlítja össze. Érdemes a műszaki paramétereket összehasonlítani, ezekre ugyanis garanciát kell vállalniuk a gyártóknak.

Üveg opciók

Az üveg átlátszó. Így nem láthatja az üvegopciók közötti különbségeket, bár sok van belőlük. Sok gyártó állítja termékeiről, hogy nagy energiahatékonyságúak. Győződjön meg róla, hogy ezeket az állításokat tényleges energiatanúsítvánnyal alá tudják-e támasztani. Ezután nézze meg az üveg tényleges specifikációit és minősítéseit, hogy egy szabványosított rendszer alapján összehasonlíthassa a lehetőségeket.

Legjobb műanyag ablak márkák

Vegye figyelembe az éghajlatát és otthona igényeit. Szélsőséges hőmérsékletnek lesznek kitéve az ablakai? A környezeti zaj problémát jelent? Nagyobb szilárdságra van szüksége edzett vagy ütésálló üveggel? Hasonlítsa össze az egyes márkák üvegválasztékainak rendeltetését és a termékekbe kerülő anyagokat.

Kiválasztás és az Ön igényeinek figyelembe vétele

Néhány alapvető ablaktípust és stílust mindenhol kínálnak. Lehet, hogy ez minden, amit kínálnak. Fontos a széles választék. Nem akarja, hogy egyetlen megjelenésbe legyen bezárva. Szeretné megtalálni a legmegfelelőbbet a lehetőségek sokaságából, vagy testre szabni egy, az Ön otthonára egyedi ablakot.

Hasonlítsa össze az anyagok, színek, üveg, vasalat, díszlécek és rácsok lehetőségeit. Melyik ablakgyártó cégnek van a legszélesebb választéka? Melyik választék korlátozódik a standard opciók készletére, és melyiket lehet az Ön ízlésére szabni? Rendezze a lehetőségeket aszerint, hogy mi a legfontosabb az Ön számára, így összehasonlíthatja a választékot azokon a pontokon, amelyek a legnagyobb hatással vannak a végső döntésére.

A Zsola Ablak teljesen egyedi méretekben tudja beszerelni otthonába a helyszínen felmért nyílászárókat!

Válasszon engedéllyel rendelkező ablakos céget

Megvásárolhatja a piacon kapható legmagasabb minőségű ablakot, de ha rosszul szerelik be, akkor sem teljesítményben, sem kinézetben nem fogja azt kapni, amiért fizetett. Egyes ablakgyártók tanúsítják a beépítőiket az általuk gyártott ablakok szakszerű beépítésére. Ezek a szerelők képzést és szakértelmet szereznek a márka termékcsaládjában.

Számos beépítési lehetőség áll rendelkezésére, ezért ellenőrizze a gyártók és a termékeiket beépítő vállalkozók közötti tanúsítványokat. Tegyen fel kérdéseket a beépítési folyamatról, hogy megértse, mit tartalmaz, értékelje a beépítők szakértelmét, és fedezze fel az esetlegesen rejtett költségeket, amelyek nem léteznek a Zsola Ablak Kft. szótárában.

Garancia

A legtöbb ember addig nem gondol egy termék garanciájára, amíg valami el nem romlik. Egy jó gyártói garancia hosszú távon hasznos lehet. A lefedettség hossza és szintje gyártónként változik. És gyakran termékenként is.

Egy erős garancia azt mutathatja, hogy a gyártó bízik az ablakok minőségében, és orvosolja a mindennapi életben szokásos elhasználódáson kívül felmerülő problémákat. Fontolja meg, hogy van-e garanciális fedezet magára az ablakegységre, a beépítésre vagy mindkettőre.

Zsola Ablak Kft

Ha velünk építteti be új ablakait, segíthetünk abban, hogy érvényesítse a garanciát, bár erre nem szokott szükség lenni az esetek túlnyomó többségében, sőt, azt mondhatnánk, hogy ritka, mint a fehér holló a gyakorlatunkban, hogy egy ügyfél ilyet kért volna.

De akkor melyik a legjobb ablakos cég? – referenciák

Az, amelyik az Ön igényeinek megfelelően a lehető legjobb termékeket ajánlja, és építi be helyszíni felmérés alapján, és akikre bármikor számíthat, ha kérdése merül fel.

Bárki bármit írhat magáról, de az elégedett ügyfélnél nincs jobb ajánlás! Ha szeretne minket leinformálni, szívesen megadjuk néhány ügyfelünk elérhetőségeit, hogy megbizonyosodjon arról, hogy milyen minőségű munkát végzünk!

Kérjük, tiszteljen meg minket a bizalmával, és aludjon nyugodtan, hogy megbízható ablakos céget választ új nyílászárói beszereléséhez.

TIPP: segíteni tudunk az Otthonfelújítási program által felajánlott 3 millió Ft igénybe vételében is!

Figyelem! Az Otthonfelújítási támogatás 2022. december 31-én megszűnt, ezért ez az állami támogatási forma jelenleg nem érhető el. A kormány egyelőre nem jelentette be a 2023. évre vonatkozó támogatási lehetőségeket. Amint újra elérhető lesz ilyen jellegű támogatás, természetesen a Zsola Ablak Kft.-n keresztül is igénybe vehető lesz.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!