Kömmerling ablak

Kömmerling ablak – német minőségi műanyag ablak elérhető áron

A Kömmerling ablak termékek a műanyag ablakok gyártói közül ár-érték arányban szinte verhetetlen. Az 1897-ben alapított német vállalat minőségi nyílászárói esztétikus látványt nyújtanak, kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, amelyet megfizethető áron értékesítünk és építünk be.

ajánlatkérés ablakcserére

KÖMMERLING ABLAK – ESZTÉTIKA ÉS KIVÁLÓ FUNKCIONALITÁS ELÉRHETŐ ÁRON

A Kömmerling Európa egyik legnagyobb és legismertebb szállítója az energiahatékony és környezetbarát ablakainak, ajtóinak, tolóajtóinak és télikertjeinek.

Mi, a Zsola Ablak Kft.-nél a cég partnereként gondosan kiválasztjuk a megrendelésre szánt műanyag ablakokat, hogy a lehető legjobb minőséget, választékot, értéket és opciókat kaphassa.

Akár az A kategóriájú ablakokat, akár a rendkívül biztonságos, műanyag tolóajtóinkat választja, biztos lehet benne, hogy a nyílászárók a kiváló kialakítású, páratlan műszaki specifikációjú és a zöld tanúsítványoknak megfelelő, környezetbarát műanyag profilból készülnek.

Biztosítjuk arról is, hogy a termékek átfogó tesztelésen esnek át: a Kömmerling ablak- és ajtórendszereket széles körű minőségellenőrzésnek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ellenállnak az időjárás, a napfény, a változó hőmérséklet és a színmegtartás követelményeinek.

kömmerling ablak 76 ad

A KÖMMERLING ÉLEN JÁR AZ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY, A MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÉS A BIZTONSÁG, TARTÓSSÁG TERÜLETÉN.

Ezért ajánljuk Önnek is beépítésre a Kömmerling ablakokat:

 1. Több, mint 1 évszátados múltra visszatekintő vállalat, óriási műszaki tapasztalattal.
 2. Magyarországon utolérhetetlen ár-érték arány. Más gyártó felárral adja azokat a funkciókat, amelyeket a Kömmerling standard termék alapból tartalmaz (pl. biztonsági kilincs, résszellőző funkció, feltolásgátló).
 3. Verhetetlenül gyors ablakcsere: ha nálunk rendeli meg az ablakcseréjét, akkor a Kömmerling kiemelt magyar partnereként 2 héten belül elkészül az új nyílászárója, amit mi a megrendeléstől számított 3. héten be is építünk lakásába.
 • Kiváló minőségű, otthoni Kömmerling műanyag ablakaink ígérik a legjobb hőszigetelést és teljesítményt a többkamrás profilok és a magas műszaki tulajdonságokkal rendelkező üvegnek köszönhetően.
 • Az erős acél merevítés, a hegesztett saroképítés és a beépített biztonsági elemek elegáns ablakokat biztosítanak, amelyek a legjobb biztonsági és időjárás elleni védelmet nyújtják.
 • Ablakaink mögött átgondolt tervezés és a kivitelezés biztosítja, hogy kiváló minőségű ablakokat kapjon, tiszta vonalakkal, lágyabb külsővel, meggyőző műszaki tulajdonságokkal, sokkal kevésbé látható ablaktömítésekkel.

Ideális a régi ablakok cseréjéhez, a 76 mm-es profilvastagságú toknak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a szobák belsejében kevesebb problémát okoz a meglévő vakolatok és takarások szempontjából.

 • Rugalmas kivitel és nyitási lehetőségek.
 • A-besorolású ablakok, amelyek segítik a megtakarítást a villanyszámlán.
 • Jobb megjelenés az alacsony vonalú, diszkrét tömítéseknek köszönhetően.
 • Acél belső megerősítése a kiváló abszolút szilárdság érdekében.
Kömmerling ablak vélemény

A Trend 76 rendkívül vonzó termékcsalád modern, lemetszett sarkú megjelenéssel.

A Zsola Ablak Kft.-nél kapható Trend 76 ablakcsomag elegáns és a legújabb generációs ablakokat kínálja a legjobb német mérnöki eredményekkel kombinálva.

Ha minőségi, mégis megfizethető műanyag ablakot keres, akkor a Trend 76 profilrendszer energiahatékonyságot, magas biztonságot, rugalmas ablakbeállítási lehetőségeket és stílusos megjelenést kínál.

Kömmerling ablak színek

Standard alapszínek külső-belső oldalon

 • aranytölgy
 • dió
 • antracit

KÖMMERLING Trend 76 műanyag ablakprofil rendszer

76 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrás, hőhídmentes, színtartó, ütésálló PVC profilból, horganyzott acélbetét merevítéssel, ROTO gombafejes biztonsági vasalattal, résszellőztetővel, hibásműködést- és kiemelést megakadályozó védelemmel, Hoppe Secustic biztonsági alumínium kilinccsel, szürke (színes profil esetén fekete) színű, az időjárásnak ellenálló tömítéssel.

error: Content is protected !!