Kömmerling ablak

Kömmerling ablak – német minőségi műanyag ablak elérhető áron

A Kömmerling ablak termékek a műanyag ablakok gyártói közül ár-érték arányban szinte verhetetlen. Az 1897-ben alapított német vállalat minőségi nyílászárói esztétikus látványt nyújtanak, kiváló műszaki jellemzőkkel rendelkeznek, amelyet megfizethető áron értékesítünk és építünk be.

Kérjen árajánlatot akár most rögtön! Ha ma megrendeli lakása új ablakait, a Kömmerling ablakokat 2 héten belül legyártatjuk, a 3. héten pedig házhoz szállítjuk és beépítjük Önnek!

ajánlatkérés ablakcserére

KÖMMERLING ABLAK – ESZTÉTIKA ÉS KIVÁLÓ FUNKCIONALITÁS ELÉRHETŐ ÁRON

A Kömmerling Európa egyik legnagyobb és legismertebb szállítója az energiahatékony és környezetbarát ablakainak, ajtóinak, tolóajtóinak és télikertjeinek.

Mi, a Zsola Ablak Kft.-nél a cég partnereként gondosan kiválasztjuk a megrendelésre szánt műanyag ablakokat, hogy a lehető legjobb minőséget, választékot, értéket és opciókat kaphassa.

Akár az A kategóriájú ablakokat, akár a rendkívül biztonságos, műanyag tolóajtóinkat választja, biztos lehet benne, hogy a nyílászárók a kiváló kialakítású, páratlan műszaki specifikációjú és a zöld tanúsítványoknak megfelelő, környezetbarát műanyag profilból készülnek.

Biztosítjuk arról is, hogy a termékek átfogó tesztelésen esnek át: a Kömmerling ablak- és ajtórendszereket széles körű minőségellenőrzésnek vetik alá, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy ellenállnak az időjárás, a napfény, a változó hőmérséklet és a színmegtartás követelményeinek.

kömmerling ablak 76 ad

A KÖMMERLING ÉLEN JÁR AZ ÁR-ÉRTÉK ARÁNY, A MŰSZAKI PARAMÉTEREK ÉS A BIZTONSÁG, TARTÓSSÁG TERÜLETÉN.

Ezért ajánljuk Önnek is beépítésre a Kömmerling ablakokat:

 1. Több, mint 1 évszátados múltra visszatekintő vállalat, óriási műszaki tapasztalattal.
 2. Magyarországon utolérhetetlen ár-érték arány. Más gyártó felárral adja azokat a funkciókat, amelyeket a Kömmerling standard termék alapból tartalmaz (pl. biztonsági kilincs, résszellőző funkció, feltolásgátló).
 3. Verhetetlenül gyors ablakcsere: ha nálunk rendeli meg az ablakcseréjét, akkor a Kömmerling kiemelt magyar partnereként 2 héten belül elkészül az új nyílászárója, amit mi a megrendeléstől számított 3. héten be is építünk lakásába.
 • Kiváló minőségű, otthoni Kömmerling műanyag ablakaink ígérik a legjobb hőszigetelést és teljesítményt a többkamrás profilok és a magas műszaki tulajdonságokkal rendelkező üvegnek köszönhetően.
 • Az erős acél merevítés, a hegesztett saroképítés és a beépített biztonsági elemek elegáns ablakokat biztosítanak, amelyek a legjobb biztonsági és időjárás elleni védelmet nyújtják.
 • Ablakaink mögött átgondolt tervezés és a kivitelezés biztosítja, hogy kiváló minőségű ablakokat kapjon, tiszta vonalakkal, lágyabb külsővel, meggyőző műszaki tulajdonságokkal, sokkal kevésbé látható ablaktömítésekkel.

Ideális a régi ablakok cseréjéhez, a 76 mm-es profilvastagságú toknak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a szobák belsejében kevesebb problémát okoz a meglévő vakolatok és takarások szempontjából.

 • Rugalmas kivitel és nyitási lehetőségek.
 • A-besorolású ablakok, amelyek segítik a megtakarítást a villanyszámlán.
 • Jobb megjelenés az alacsony vonalú, diszkrét tömítéseknek köszönhetően.
 • Acél belső megerősítése a kiváló abszolút szilárdság érdekében.
Kömmerling ablak vélemény

A Trend 76 rendkívül vonzó termékcsalád modern, lemetszett sarkú megjelenéssel.

A Zsola Ablak Kft.-nél kapható Trend 76 ablakcsomag elegáns és a legújabb generációs ablakokat kínálja a legjobb német mérnöki eredményekkel kombinálva.

Ha minőségi, mégis megfizethető műanyag ablakot keres, akkor a Trend 76 profilrendszer energiahatékonyságot, magas biztonságot, rugalmas ablakbeállítási lehetőségeket és stílusos megjelenést kínál.

Kömmerling ablak színek

Standard alapszínek külső-belső oldalon

 • aranytölgy
 • dió
 • antracit

KÖMMERLING Trend 76 műanyag ablakprofil rendszer

76 mm-es beépítési mélységgel, 5 légkamrás, hőhídmentes, színtartó, ütésálló PVC profilból, horganyzott acélbetét merevítéssel, ROTO gombafejes biztonsági vasalattal, résszellőztetővel, hibásműködést- és kiemelést megakadályozó védelemmel, Hoppe Secustic biztonsági alumínium kilinccsel, szürke (színes profil esetén fekete) színű, az időjárásnak ellenálló tömítéssel.

error: Content is protected !!