Ablakcsere beépítéssel

Ha építkezik vagy felújít, a Zsola Ablak profi partnere: ablakcsere beépítéssel, gyorsan, kedvező áron.

Professzionális ablakcsere az otthonában

Lakásának ablakai nem pusztán egy dekorációs elem, amely növeli otthona vonzerejét. Az ablakok segíthetnek az energiatakarékos otthon kialakításában is, mivel beengedik például a napfényt, illetve jól tartja a meleget télen, ami csökkenti a fűtési költségeket. A tartós, kiváló minőségű ablakok segíthetnek abban is, hogy állandó, kellemes hőmérsékletet tartson fenn otthonában, így fűtő- és hűtőberendezése nem lesz túlterhelt.

Ablakcsere beépítéssel

Ha eljött az ablakcsere ideje

Az idő múlásával az ablakok elhasználódhatnak, és kevésbé hatékonyak az energiamérleg szempontjából. Az ablakcsere szükségességének jelei közé tartoznak a huzatos szobák, a törött vagy sérült keretek, illetve a beáramló külső zajok növekedése. Az ablakok megrepedhetnek, ami potenciális biztonsági kockázatot jelent. Ha a repedés bármely jelét észleli, érdemes minél hamarabb ablakcserét kérnie.

Felhívom Önöket ablak beépítés miatt

Zsola Ablak Kft. ablakbeépítési szolgáltatás

A Zsola Ablak ablakbeépítési szolgáltatást kínál otthonában. Vegye fel a kapcsolatot velünk, hogy konzultációt kérjen szakemberünktől, aki megmutatja Önnek a különböző lehetőségeket, és részletes árajánlatot ad a helyszíni felmérést követően.

Válasszon a minimális karbantartást igénylő, energiatakarékos műanyag ablakok közül. A műanyag nyílászárókra jellemző a hosszú élettartam és a kiváló hang- és hőszigetelés.

Miután kiválasztotta az ablaktípust, szerelőink elvégzik az ablak beépítését. A projekt során felmerülő minden kérdésre készséggel válaszolunk akár menet közben is, és biztosítjuk, hogy elégedett legyen a végeredménnyel.

Gyors ablakcsere

Ráadásul minden beépítési szolgáltatásra garanciát vállalunk, hogy még nyugodtabb lehessen. A gyártói garancia minden általunk beépített műanyag nyílászáróra érvényes, mivel azt szakszerűen végezzük, mindenben betartva a gyártó előírásait!

Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy ingyenes szaktanácsadást és árajánlatot kapjon az ablakbeépítési szolgáltatásokról. Az ablakok kiválasztásától a beépítésükig segítünk építési vagy lakásfelújítási projektjében.

Ablakcsere beépítéssel menete

Helyszíni felmérés és szaktanácsadás egyeztetése

Ütemezzen be egy időpontot, hogy szakemberünk felkeresse otthonában, és felmérje az igényeit. Megvizsgáljuk otthona adottságait a javasolt nyílászárók szempontjából, áttekintjük a gyártók és termékek körét, megbeszéljük a költségvetést és a műszaki követelményeket.

Árajánlat adása

Az árajánlat az Ön otthonának egyedi követelményei és méretei alapján készül.

A beépítés napja

Az elejétől a végéig az ablakok beszerelésének minden részletét kezeljük. A kiváló minőségű termékekkel és megbízható szerelőinkkel biztos lehet a nyílászáró csere sikerében.

  1. A méretre gyártott nyílászárók helyszínre szállítása.
  2. A régi ablakok kibontása (csak felújítás esetén).
  3. Szintezés, toktoldók beépítése, az új nyílászárók helyének előkészítése.
  4. Az új ablak rögzítése.
  5. Rések kitöltése, szigetelés.
  6. Ablakszárnyak felszerelése.
  7. A szerelési anyagok összepakolása, takarítás.
  8. A beépítés ellenőrzése Önnel, mint tulajdonossal, a termékek karbantartásának ismertetése.

Nyílászáró csere szükségességének jelei

5 jele annak, hogy itt az ideje kicserélni az ablakokat:

  • Nehézségek a működtetésben; az ablakok „beragadnak”.
  • Gyenge energiahatékonyság; hideg huzat vagy gyenge hőszigetelés.
  • Kültéri zajok bejutása.
  • Elavult stílus vagy leromlott esztétikai megjelenés.
  • Sérült ablakkeretek vagy repedt ablaküvegek, mechanikai kockázat, stabilitás veszélye.

Ablak beépítés árak

Jogos a kérdés. mennyibe kerül az ablakok beépítése? A műanyag ablak beépítés ára függ a nyílászárók számától, műszaki kialakításuktól, minőségüktől (légkamrák száma, profil, üvegezés, vasalat, plusz funkciók).

Azt ajánljuk, mindenképpen kérjen referenciákat az ablak beépítését végző cégtől. A Zsola Ablak Kft. Budapesten és Pest megyében számtalan helyen dolgozott már, ezért jó esély van arra, hogy az Ön közelében is tudunk mondani referenciát, ahol akár információt is kaphat a munka minőségéről, nem feltétlenül kell csak az internetes értékeléseknek hinnie.

Jelenleg a Kömmerling műanyag ablakait ajánljuk, ugyanis ezekkel vannak a legjobb tapasztalataink.

Legyen szó családi házról vagy társasházról, panellakásról, mindenféle lakásban dolgoztunk már, sok éves tapasztalatunk van a nyílászárók beépítésében.

error: Content is protected !!