Könnyűszerkezetes ház ablak beépítés

A könnyűszerkezetes ház ablak beépítés gyakorlatilag semmiben sem különbözik attól, ahogyan az ablakokat például tégla építésű vagy panel lakásokba építjük be. Az ablak súlya nem jelent nagy terhelést a ház falaira vagy a könnyűszerkezetes ház alapjára nézve.

A műanyag ablakokat általában a villanyszerelés és a fűtéscsövek kiépítését követően szereljük be. Az ablak beépítését követően szokott következni a könnyűszerkezetes ház külső szigetelése, illetve a fal belső burkolatának kialakítása.

Könnyűszerkezetes ház ablak beépítés

A műanyag ablakok kevésbé hajlamosak a vetemedésre, mint a fa ablakok, ezért hőszigetelő képességű tartósan meg tud maradni. Emiatt egyre többen döntenek úgy, hogy műanyag ablakokat építenek be könnyűszerkezetes házukba. A többrétegű üvegezés a legszigorúbb energetikai követelményeknek is teljesen megfelel.

Ha valakinek tetszenek a fa ablakok, akkor a fa hatásról nem kell lemondania. Vannak ugyanis olyan műanyag ablakok, amelyek fa mintázattal rendelkeznek.

Kérdésem lenne

Könnyűszerkezetes ház ablak beépítés professzionálisan

A profi ablak beépítéssel igazodunk a könnyűszerkezetes házak számos előnyéhez:

  • A könnyűszerkezetes házak előnye, hogy gyorsan elkészülnek. Ehhez igazodunk mi is, ugyanis a tőlünk megrendelt ablakokat akár 1 munkanap alatt beszereljük.
  • A másik fontos előny az energiatakarékos kivitel. Igazodva a könnyűszerkezetes ház a remek hő és hangszigeteléséhez, a műanyag ablakok kiemelkedő teljesítményt nyújtanak ebben a kategóriában.
  • A kiemelkedően tűzgátló módon kivitelezett könnyűszerkezetes házakhoz igaz alig műanyag ablakok tűzgátló kivitele.

Ha bármilyen kérdése van a könnyűszerkezetes házak nyílászárókkal való felszerelésével kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!