60×60 műanyag ablak ár

Kiváló minőségű, hosszú élettartamú, magas hőszigetelésű és energiatakarékos műanyag ablakokra cserélhetjük ki ablakait, amelyek további egészséges életkörülményeket és pénzügyi előnyöket biztosítanak Önnek. Más ablakanyagokkal ellentétben műanyag ablakaink nem rothadnak, nem repednek, nem vetemednek és nem korrodálódnak.

60×60 műanyag ablak árak

Az alábbi 60×60 műanyag ablak árak bukó-nyíló kivitelben értendők.

GyártóÁr
Aluplast Ideal 7000 ablak 27 896 Ft-tól
Aluplast Ideal 4000 ablak 28 785 Ft-tól
KÖMMERLING 76 AD ablak 26 329 Ft-tól
REHAU Ecosol Design 70 ablak 28 111 Ft-tól
REHAU Synego 80 MD ablak 31 144 Ft-tól
SCHÜCO LIVING 82 MD ablak 31 858 Ft-tól
Spectus TK77 ablak 32 330 Ft-tól
Iglo 5 ablak 28 620 Ft-tól
Iglo Synego ablak 32 650 Ft-tól
Avantgarde ablak 28 300 Ft-tól
60*60 műanyag ablak árak munkadíj nélkül

Ha ablakcserét tervez, lépjen kapcsolatba velünk még ma! Először is, adunk egy becsült árat. A pontos árajánlatot ingyenes helyszíni felmérést követően számoljuk ki Önnek. Az általunk adott árajánlatban tételesen feltüntetjük a nyílászárók költségét és a munkadíjat is. Az ár Kömmerling ablak esetén egyedülálló módon tartalmazza a 7 év gyártói garanciát is.

Büszkék vagyunk kiváló ügyfélszolgálatunkra és megfizethető árainkra.

A műanyag ablakok a faablakoknál fejlettebb ablakcsere megoldást jelentenek. Hosszabb élettartamúak és sokkal jobb az energiahatékonyságuk. Számos műszaki paraméterben verik a fa ablakokat, és gyakorlatilag alig igényelnek karbantartást.

A KÖMMERLING műanyag ablakot egyedülálló minőségű technológiával hozzák létre, ami jelentős előnyöket biztosít a versenytársakkal szemben. Az ablakok elegánsak, funkcionálisak, megbízhatóak és hosszú élettartamúak. Kiváló minőségű anyagokból készülnek a legmodernebb gyártóüzemekben, amelyek megfelelnek a legszigorúbb minőségirányítási előírásoknak.

A Kömmerling több mint 150 éve gyárt ablakokat, ajtókat és homlokzati elemeket. A legmodernebb technológiát és anyagokat használják a legkülönbözőbb alkalmazásokban felhasználható elemek gyártásához. A műanyag ablakokat például kiemelkedő anyagtulajdonságok jellemzik: Ablakprofiljainkhoz a rendelkezésre álló legjobb műszaki paraméterű, műanyag polimer anyagokat használjuk, így rugalmas, strapabíró, tartós és alacsony karbantartási igényű ablakokat készítenek.

Egy új ablak teljesen megváltoztathatja otthonát. Ha ablakcserét tervez, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. Mi a legjobb és legmegfelelőbb megoldást kínáljuk Önnek az otthona számára, méghozzá elérhető áron.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!