Ajánlatkérés sikeres

[vc_row gap=”30″ css=”.vc_custom_1554655430464{margin-top: -30px !important;margin-bottom: 120px !important;}”][vc_column width=”2/3″][subtitle dash=”false” alignment=”center”]Ajánlatkérés[/subtitle][vc_column_text css_animation=”fadeIn” css=”.vc_custom_1554654440561{margin-bottom: 65px !important;}”]

Üzenete elküldve, köszönjük érdeklődését.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Mi történik az Ön ajánlatkérése után?

1.) Ön kitölti az itt található ajánlatkérő űrlapot. Egyszerűen csak töltse ki az űrlapot. Írja le milyen termékekre, mekkora méretekben van szüksége. Adja milyen kiegészítőkkel, és milyen egyéb kívánságokkal szeretne árajánlatot kérni!

2.) Az ajánlatkérést kollégáim feldolgozzák és szükség esetén felkeresik Önt. Kollégáim (szükség esetén) keresni fogják Önt az Ön által megadott elérhetőségeken és közösen egyeztetnek a részletekről. Ezek alapján kollégám részletes ajánlatot fog adni Önnek.

3.) Ön megrendeli, mi minden mást intézünk! Árajánlatunk elfogadás után, egyeztetett időpontban kollégáink a megbeszéltek szerint szakszerűen beépítik/cserélik a megrendelt nyílászárókat.

Összefoglalva: Kérjen egyszerűen ajánlatot, a többit bízza ránk. Szakértő kollégákkal és teljes garanciával dolgozunk, Ön nem kockáztat semmit!

[/vc_column_text][vc_single_image image=”13792″ img_size=”full” add_caption=”yes”][/vc_column][/vc_row]

error: Content is protected !!