Motoros redőny szerelés és bekötés

A Zsola Ablak vállalja motoros redőny szerelését és elektromos redőny bekötését megbízhatóan, gyári garanciával. Rövid határidővel vállaljuk kapcsolós redőny motor, távirányítós motoros redőny bekötését, elektromos redőny felszerelését akár komplett nyílászáró cserével is.

Az általunk megbízható márkának tartott Smart Home redőny motor bekötését nagy megbízhatósággal végezzük. A Smart Home redőnyhöz applikáció tölthető le, a redőny távirányítója programozható, a Smart Home árnyékoló vezérlés távolról is megoldható, akár időzített módon.

Zsola Ablak hívása

A motoros redőny szerelésének előnyei

Ha reggel, sietnie kell a munkába, és elfelejti felhúzni a redőnyöket, vagy éppen nyaral, és nem akarja azt a látszatot kelteni, hogy senki sincs otthon, a Smart Home motoros redőny megoldást jelent minden problémájára.

Motoros redőny szerelése

A motoros redőny kényelmes, akár automatikusan is működtethető, és a motoros redőny fényérzékelővel is összekapcsolható, ami a gyakorlatban annyit tesz, hogy napszatól vagy évszaktól függetlenül energiát takaríthat meg, mert ha a napfény meghalad egy bizonyos szintet, az érzékelő kiadja a parancsot a redőny leengedésére egy programozható/beállítható végállásba, és nem melegszik fel a ház, így sokkal kevesebb klímát kell használnia.

A motoros redőny a betörők ellen is védelmet nyújt. A redőny feltoltásgátlóval való szerelése megakadályozza a lakásába történő idegen behatolást.

Redőny utólagos motorizálása is megoldható, de erre a szolgáltatásra jelenleg sajnos nincs kapacitásunk.

Ha elege van abból, hogy állandóan összetekeredik a redőny gurtnija, vagy csak szeretné megkönnyíteni az életét, keressen minket bizalommal! A motorizált redőnyök óriási könnyebbséget nyújtanak az idősek és mozgáskorlátozottak számára is.

Zsola Ablak hívása

Motoros redőny szerelése kapcsolóval

A kapcsolóval ellátott redőny a legegyszerűbb típusú motoros redőny. Egy egyszerű kapcsolóval működtethető. A felfelé gomb megnyomásával megtörténik a redőny felhúzása, a lefelé gomb megnyomásával pedig a leengedése.

A kapcsolóvezérlésű motoros redőny felszerelése esetén elektromos rendszert kell kiépíteni. Célszerű a szükséges elektromos vezetékeket előre beköttetni egy villanyszerelővel. A kapcsolók kialakításakor ajánlatos figyelembe venni annak lehetőségét, hogy minden egyes motoros redőnyhöz egy-egy kapcsoló legyen bekötve.

A nyomógombok reteszeltek, ami azt jelenti, hogy a motoros redőny nem működtethető egyszerre mindkét irányba, így megelőzhetőek az esetleges elektronikus meghibásodások.

Távirányítós motoros redőny bekötése

A távirányítású motoros redőny olyan redőnytípus, amely könnyen felszerelhető és összeszerelhető. A telepítés minimális előkészületet igényel, mivel csak kevés elektromos vezetékre van szükség. A távirányítású motoros redőnyök beszerelése egyszerű és költséghatékony.

Távirányítós motoros redőny bekötése

A távirányítású motoros redőnyök másik előnye, hogy egyszerre több redőny működtethető és programozható egy megfelelő távirányítóval. A távirányítású redőnymotorok esetében a vezérlés továbbfejleszthető és érzékelőkkel bővíthető, anélkül, hogy nagyobb beavatkozásokat igényelne.

Gyakorlati tapasztalataink alapján ezek a motoros redőnytípusok egyre népszerűbbek, mivel akár utólag is felszerelhetők. A biztonság és a kényelem biztosítása mellett a távirányítású motoros redőnyök nagyon hasznosak és energiatakarékosak is. A távirányítású motoros redőnyökhöz különböző opciók és kiegészítő szolgáltatások állnak rendelkezésre.

Egyetlen gombnyomással lakása vagy akár irodája összes redőnyét vezérelhet, meghatározott időpontban, vagy akár véletlenszerű módon, nyaralás közben.

Motoros redőny ára

A motoros redőny ára a redőny árából és a bekötés munkadíjából tevődik össze. Minden érdeklődést követően helyszíni felmérést végzünk, és ez alapján tudunk konkrét, pontos árajánlatot adni.

Az árajánlat részletesen tartalmazza a felszerelendő elemeket (pl. ablak, redőny, elektromos alkatrészek), illetve a munkadíjat. Az árajánlattal kap egy várható szerelési időpontot is, amely nagy mértékben a motor gyártójának kapacitásától függ.

motoros redőny applikáció

A felmérés után kapott árajánlatot nem kötelező elfogadnia, annak visszautasításának nincs pénzügyi vonzata.

Motoros redőny szerelés ideje

A redőny szerelés ideje függ a szerelendő árnyékolók számától, illetve hogy kért-e ablakcserét vagy beépítést is a redőnnyel együtt. Arra törekszünk, hogy a szerelés akár 1 nap alatt lebonyolítható legyen, de ha csak néhány redőny felszereléséről van szó, akkor mindössze pár óra alatt végzünk a munkával.

Ha a megrendeléstől számított redőny szerelési határidőre kíváncsi, akkor a redőny gyártása a legfontosabb tényező az ütemezés tekintetében. A leadott rendelést követően munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot, és időpontot egyeztetünk a szerelés Önnek is optimális időpontja végett.

Zsola Ablak hívása

A motoros redőny szerelési ideje általában 1-2 héten belül meg szokott történni.

error: Content is protected !!