Prémium minőségű műanyag ablak

A prémium minőségű műanyag ablakok esetén a hang- és hőszigetelő tulajdonságokon kívül az üvegszerkezet mellett fontos szempont, hogy a nyílászáró olyan időtálló anyagból készüljön, amely ellenáll az UV-sugárzásnak, könnyen tisztítható, és nem veszíti el eredeti színét.

Emellett hasznos a hibás működtetés ellen védő mechanizmus az ablakszerkezetben, mely megakadályozza a „félrenyitásból” eredő kopás folyamatát, hozzájárulva ezzel az ablak hosszú élettartamához és megbízhatóságához.

Kömmerling Profine 88 MD

A Kömmerling Profine 88 MD prémium minőségű műanyag ablak profilt kiváló hanggátlás, jó hőszigetelés, sokféle szín jellemzi.

Hőátbocsátási tényező (U érték)

A rendszer már az alapfelszereltség szintjén is rendkívül előnyös paraméterekkel rendelkezik, beleértve a kiemelkedő U értéket is, mely 0,95 W/(m²K) és 0,88 W/(m²K) értékek között váltkozik. Ennek köszönhetően a rendszer még a passzív házak magas energiaigényét is kielégíti, hozzájárulva ezzel ezeknek az épületeknek a hatékony energiagazdálkodásához és fenntarthatóságához.

Hőátbocsátási tényező U érték

Ez a kimagasló U érték pedig nem csupán a megnövekedett hőszigetelési képességet jelzi, hanem a modern technológia és tervezés eredményeként létrehozott kiváló minőségű rendszer jellemzőjét is.

Érdekel a prémium ablak, felhívom a Zsola Ablak Kft.-t

Üvegezés

Az építészeti szerkezet stabilitása alapvető fontosságú, és ezt a rendszerünk háromrétegű üvegezéssel vagy akár a legújabb funkcionális üvegekkel valósítja meg, amelyek akár 58 mm vastagságúak is lehetnek. Ennek eredményeként a konstrukció nem csupán ellenálló és megbízható, hanem a modern technológia és anyaghasználat révén olyan kiemelkedő minőséget és teljesítményt biztosít, amely megfelel a korszerű építészet és az energiahatékonyság elvárásainak.

Az alapár magában foglalja a melegperemes távtartó technológiát is!

A hármas üvegezés vagy az innovatív funkcionális üvegek alkalmazása tovább növeli az épület hőszigetelő tulajdonságait, és hozzájárul a kényelemhez és a fenntarthatósághoz a változó időjárási körülmények között.

Színválaszték

A Kömmerling Profine 88 MD nyílászáró rendszer szinte korlátlan számú színvariációval büszkélkedhet, amelyek a legmodernebb porszórással, eloxált alumíniumhéjakkal és dekorfóliák segítségével valósulnak meg.

A RAL Design színskála használatával a Kömmerling Profine 88 MD ablakrendszerben akár 1825 különböző színkombináció is létrehozható. Ez a színpaletta lehetővé teszi a reklámcégek, kivitelezők és igényes felhasználók számára, hogy szinte végtelenül sokféle színvariációt válasszanak az ablakok és ajtók kialakításához.

Az elérhető színskála gazdagsága és sokszínűsége lehetővé teszi, hogy az épületek megjelenése és stílusa szinte teljes mértékben testre szabható legyen. Bármilyen vizuális elképzelés vagy tervezési koncepció könnyedén megvalósítható a széles RAL Design paletta segítségével. Legyen szó akár modern, minimalista, vagy éppen hagyományos építészeti stílusról, a színskála sokfélesége lehetővé teszi az egyéni igényeknek megfelelő kivitelezést.

A RAL Design színskála alkalmazása tehát a kreativitást és az egyediséget ösztönzi, így mindenki megtalálhatja a saját elképzeléseinek és preferenciáinak leginkább megfelelő színvariációt a Kömmerling Profine 88 MD ablakokhoz.

Ennek eredményeképpen az épület tulajdonosai széles körben választhatnak a különböző stílusok és környezetekhez illeszkedő színek közül, így a nyílászárók harmonikusan illeszkedhetnek az épület megjelenéséhez.

kömmerling profine 88 md szinek

Az egyedülálló gyártástechnológia révén a Kömmerling Profine 88 MD nyílászárók kevésbé melegszenek fel a napsugárzás hatására. Ez a tulajdonság különösen fontos a nyári hónapokban, amikor a magas hőmérsékletek miatt az ablakok és ajtók felmelegedése jelenthet problémát. A kevésbé felmelegedő felület nem csak a kényelmet növeli, hanem hozzájárul az energiatakarékossághoz és az épület hűtési igényének csökkentéséhez is.

Vasalat

A Kömmerling Profine 88 MD nyílászáró rendszer kiválóan alkalmazkodik az igényekhez, és többféle rögzítési megoldással rendelkezik. Az ablakok és ajtók esetében lehetőség van rejtett vasalat használatára, amely a külső megjelenést nem befolyásolva biztosítja a nyílászárók stabilitását és biztonságát. Ezen kívül az ablakok rögzítését hengerpántokkal vagy akár leveles pántokkal is el lehet végezni, így rugalmasan alkalmazkodva az adott építészeti és tervezési követelményekhez.

A Kömmerling Profine 88 MD ablakokba beépített rendkívül strapabíró vasalat akár 130 kg-ot is elbír.

kömmerling profine 88 md vasalat

A terhelés átvitele a rendszerben kiválóan megoldott. A merevítővason keresztül kivitelezett rögzítés révén az terhelés átvitele ideális módon valósul meg. Ez a megoldás garantálja az ablakok és ajtók stabil működését, valamint hozzájárul az épület strukturális integritásához. Az ilyen gondosan kidolgozott rögzítési rendszer révén a Kömmerling Profine 88 MD nyílászárók magas szintű megbízhatóságot és tartósságot nyújtanak a felhasználóknak.

Hangszigetelés

A Kömmerling Profine 88 MD műanyag ablak rendszer kivételes lehetőségeket kínál a hangszigetelés terén. Ennek részeként akár 58 mm vastagságú hanggátló üvegezés is beépíthető az ablakokba, ami jelentősen hozzájárul a külső zajok hatékony kizárásához. Ennek eredményeként a lakásban kellemesebb, csendesebb környezet teremthető meg, amely a lakók kényelmét és nyugalmát szolgálja.

Legjobb hangszigetelt ablak

A fokozott hanggátlás egyik kulcsa az optimalizált merevítővas rendszerében rejlik. Ez a kifinomult szerkezeti elem nem csak a stabilitást és tartósságot garantálja, hanem hatékonyan csökkenti a külső zajok továbbítását is mindkét irányban.

Ezen felül, a Kömmerling Profine 88 MD ablakokban alkalmazott több tömítőszint további előnyt nyújt a hangszigetelés terén. Az ablakok különböző részein elhelyezett tömítések segítségével minimalizálhatóak a hangszivárgások és nagymértékben javítható a hangszigetelés.

Ezek az innovatív hangszigetelési megoldások együttesen garantálják, hogy a Kömmerling Profine 88 MD műanyag ablakok a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljenek a zajmentes környezet és a lakók kényelme terén.

Kömmerling 88 kettős szigetelésű rendszer

A Kömmerling 88 kettős tömítésű rendszer egyesíti a modern ablakok minden előnyét. A modern és vonzó formatervezés a 88 mm-es beépítési mélységgel együtt biztosítja az ablakok tökéletes látványát, mind zárt, mind nyitott állapotban.

A Kömmerling 88 kettős szigeteléssel ellátott ablak megfelel az összes hatályban lévő környezetvédelmi, épületfizikai, valamint hő- és energiaszigetelési szabványnak. Ez az ablakrendszer 6-7 légkamrával, korszerű hármas üvegezéssel vagy speciális, akár 58 mm vastagságú ablaküvegekkel is felszerelhető.

Az egyszerű kezelésnek köszönhetően a beépítés gyors és egyszerű. Ezért a régi ház ablakainak cseréje új Kömmerling 88 dupla szigetelésűre nem jelent gondot.

Prémium minőségű műanyag ablak beépítés

Ha szeretné, hogy egy szakemberekből álló, profi csapat építsen be az Ön otthonában is prémium minőségű műanyag ablakokat, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken.

Zsola Ablak hívása

error: Content is protected !!