Kömmerling 88 MD műanyag ablak

A Kömmerling 88 MD műanyag ablak egy prémium kategóriás ablak, amely kiváló hőszigetelési és hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablak 6 légkamrás, 88 mm beépítési mélységű, és 3 rétegű üvegezéssel rendelkezik. Az ablakprofilok hőátbocsátási értéke (Uf) 1,0 W/m2K, az üvegezés hőátbocsátási értéke pedig (Ug) 0,5 W/m2K.

Kömmerling 88 MD műanyag ablak

Az ablakcsalád számos különböző típusú ablakból áll, így megtalálhatja az Ön igényeinek megfelelő megoldást. A Kömmerling 88 MD műanyag ablakok között megtalálhatók a bukó-nyíló, toló-bukó, toló, fix és kombinált ablakok is.

A Kömmerling 88 MD műanyag ablakprofil rendszer műszaki jellemzői

  • 88 mm-es beépítési mélységgel
  • középtömítéses, 6 légkamrás, hőhídmentes, színtartó, ütésálló PVC profil
  • horganyzott acélbetét merevítéssel
  • ROTO gombafejes biztonsági vasalat
  • résszellőztető funkció
  • hibásműködést- és kiemelést megakadályozó védelem
  • Hoppe Lima biztonsági alu kilincs
  • szürke (színes profil esetén fekete) színű, az időjárásnak ellenálló tömítés
  • Üvegezés: 4 mm Low-E+18 mm légrés Argon+4 mm Float+18 mm légrés Argon+ 4mm Low-E, melegperemes (Ug=0,5W/m2K; 32 db)

Zsola Ablak hívása

Az ablakok felülete egyedi színekben és mintázatokban is elérhető, így könnyen illeszkedhet a ház külső és belső stílusához.

Kömmerling 88 MD családi ház ablak

A Kömmerling 88 MD ablak előnyei

  • Kiváló hőszigetelési tulajdonságok: Az ablak 6 légkamrás kialakítása és 3 rétegű üvegezésének köszönhetően kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablak hőátbocsátási értéke (Uf) 1,0 W/m2K, így jelentősen hozzájárulhat a fűtési költségek csökkentéséhez.
  • Kiváló hangszigetelési tulajdonságok: Az ablak 88 mm beépítési mélysége és az üvegezés többrétegű kialakítása miatt kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkezik. Az ablak hangszigetelési értéke (Rw) 32 dB, így hatékonyan védi a háztartást a külső zajoktól.
  • Esztétikus megjelenés: Az ablakprofilok modern, elegáns megjelenéssel rendelkeznek. A felülete egyedi színekben és mintázatokban is elérhető, így könnyen illeszkedhet a ház külső és belső stílusához.
  • Hosszú élettartam: Az ablak kiváló minőségű anyagokból készül, így hosszú élettartamra tervezték.
Antracit-szürke ablakok családi házra

Kömmerling 88: Az új korszak prémium ablaka

A jövő hőszigetelésének arca, a design forradalmának vezetője, a kiválóság és hitelesség úttörője. És az egyéniség úttörője a modularitásnak és az innovatív frissítési technológiáknak köszönhetően.

Zsola Ablak hívása

Kömmerling 88 MD: A passzívház-minőségű ablak

A Kömmerling 88 egy magas hőszigetelő képességű, 6 kamrás középső tömítésű rendszer, modern, 88 mm-es építési mélységgel. A rendszer alapkivitelében kiemelkedő, 0,95 W/(m2K) Uf-értéket ad vissza, és így teljesíti a passzívházakra vonatkozó magas energiatakarékossági követelményeket.

Családi ház modern nyílászárókkal

A különlegesség azonban: a hasonló megoldásokkal ellentétben ez az érték az acélmerevítéssel max. elemméreteknél és a színes profiloknál is elérhető.

Az építészeti lehetőségek jövője

Az új profilgeneráció meggyőző tulajdonságai azonban nemcsak az energiatakarékossági tulajdonságai, hanem az építészeti lehetőségek is a jövőbe irányítják a tekintetünket: A stabil szerkezet akár 58 mm vastagságú hármas vagy ultramodern funkcionális üvegezést is elbír.

Új építésű családi ház ablakok

A Kömmerling 88 MD ablak nagy ablakfelületeket tesz lehetővé a vizuálisan vonzó homlokzatkialakításhoz, kiemelkedő hangszigetelési értékekkel. Ezen kívül a nagy ablakfelületek több napenergiát engednek át – különösen a hideg évszakokban -, és így minimalizálják az energiaszükségletet és ezáltal a CO2-kibocsátást.

Az egyéniség és a környezetvédelem harmóniája

A rendszer a klasszikus fehér mellett színes laminált anyagokkal is rendelhető – fadíszes, egyszínű és fémes színeket kínálva -, amelyek kívülre (belül fehér) vagy mindkét oldalra felhordhatók.

komplett nyílászáró csere

Ez a rendszer ökológiai szempontból is példamutató – a Kömmerling márka a világon az első olyan kulcsgyártó, amely nemcsak szűz ablak PVC-U újracsiszolt anyagból, hanem kizárólag ólommentes PVC-ből, kalcium- és cinkalapú „zöld” stabilizátorokkal ellátott „zöld” PVC-vel gyárt profilokat. Ez garantálja, hogy aki Kömmerling termékeket használ, az a környezet védelméért is tesz.

Zsola Ablak hívása

error: Content is protected !!