Műanyag ablak beépítés

Hogyan válassz szakembert műanyag ablak cseréhez?

Könnyen belátható, hogy műanyag nyílászárók beépítése, ablakcsere során fontos szempont a termék és a szolgáltatás ára. Nem elég ugyanakkor ha az ár megfelelő, fontos, hogy a beépítést, cserét hozzáértő, tapasztalt szakember végezze…

Miért lényeges, hogy szakemberrel történjen a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel megtermelt hő jelentős része távozik el a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még jó minőségű műanyag ablakot alkalmazni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni az ablaktokok jó minőségű illesztéséről, azaz kiváló beépítéséről.

Az épületek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Műanyag ablak árajánlatok összehasonlítása

Jótanácsunk: ha szeretné, hogy össze tudja hasonlítani egymással a kapott árajánlatokat, akkor minden ablakos cégnek ugyanazt az ajánlatkérést küldje el, és mindenkitől ugyanazt a tételes árajánlatot kérje el. Csak ezáltal válnak egymással összehasonlíthatóvá a cégek ajánlatai, különben almát a körtével, legjobb esetben is jonatánt starkinggal tud összehasonlítani. A bontásra általában egyösszegű ajánlatot szoktak adni a cégek.

Súlyos hibák, amit sokan elkövetnek ablakok vásárlásakor

  • Nézze meg az ajánlatot adó cég referenciáit! Sokan sajnálják rá az időt, pedig sok csalódástól és mérgelődéstől kímélnék meg magukat, ha vennék rá a fáradságot. Mondani bármit lehet, és az internet is elbír sok mindent…
  • Csak szakértő bevonásával válassza ki az Ön lakása számára ideális nyílászárót! Már a lehetőségek megtekintésekor is kérje ki tapasztalt szakember tanácsát!
  • Ne vásároljon olyan terméket, amelyre nincs legalább 1 év garancia!
  • Nézzen utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Csak valóban létező, leinformált, feketelistán nem lévő, NAV tartozással nem rendelkező, jól működő céggel szerződjön le, különben futhat a pénze után!
  • Lényegesnek tartjuk a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési képességét is, mert a pára áteresztését érdemes nem kispórolni az új nyílászáróból.

Ha Ön is műanyag nyílászárók beépítésén, cseréjén gondolkodik kérje ajánlatunkat még ma.

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!