page contents
Műanyag ablak beépítés

Hogyan válassz szakembert műanyag ablak cseréhez?

Nyilvánvaló, hogy a műanyag nyílászárók beépítése, az ablakcsere során fontos szempont a termék és a szolgáltatás ára. Nem elég ugyanakkor, ha az ár rendben van, fontos szempont, hogy a beépítést vagy a cserét hozzáértő, tapasztalt szakember is végezze el…

Miért lényeges, hogy szakemberrel történjen a műanyag ablakok beépítése?

A fűtéssel előállított hő nagy része eltávozik a nem megfelelő hőszigetelés miatt, ezért a falakon kívül érdemes még jó minőségű műanyag ablakokat is alkalmazni, de sajnos sokan meg szoktak feledkezni a tokok jó minőségű illesztéséről, tehát a helyes beépítésről.

Az épületek energiaosztályát meghatározó épület energiatanúsítvány vagy más néven lakás zöldkártya adásvételi szerződéshez is mellékelendő, 2012. január 1. óta kötelező a tanúsítvány kiállítása.

Műanyag ablak árajánlatok összehasonlítása

Tanácsunk: ha azt szeretné, hogy korrekt módon össze tudja hasonlítani egymással a különböző cégektől kapott árajánlatokat, akkor minden ablakosnak ugyanúgy küldje az ajánlatkérést, és mindenkitől ugyanazt kérje tételesen. Csak így lehet értelmes módon összevetni a cégek ajánlatait, ellenkező esetben almát a körtével hasonlít össze. A bontásra leggyakrabban egy árat adnak az ablakosok.

Komoly hibák, amit a legtöbben elkövetnek a nyílászárók kiválasztásakor

  • Nézze meg a referenciákat! Nem szabad sajnálni rá az időt, így sok mérgelődéstől kíméli meg magát. Ha dolgoztak az Ön lakóhelyének közelében, érdemes elmenni és meg is nézni a beépítést, és kikérdezni a tulajdonost a tapasztalatokról.
  • Ablak kiválasztása előtt kérje szakember tanácsát!
  • Csak olyan terméket válasszon, amelyre van gyártói garancia!
  • Járjon utána a cégnek, akitől az ajánlatot kapta! Csak valóban létező, nem feketelistás, leinformálható, NAV-tartozással nem rendelkező, korrekten működő vállalkozással szerződjön, mert egyébként sokan futhatnak a pénzük után!
  • Kiemelendő szempont a nyílászáró résszellőzési, illetve átszellőzési jellemzője is, ugyanos a pára áteresztését nem érdemes kispórolni az új ablakból.

Ha Ön is műanyag nyílászáró beépítésén, cseréjén gondolkodik kérje ajánlatunkat még ma.

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

FIGYELEM!

A globális koronavírus miatti helyzetre való tekintettel a következőket tesszük közzé:

– Az összes munkatársunk rendszeresen alkalmaz kézmosó és -fertőtlenítő szereket.
– Alkalmazottaink 90%-a autóval jár a munkahelyére, kiküszöböli az emberekkel történő, tömeges kapcsolatteremtést.

A Zsola Ablak Kft. csapata arra törekszik, hogy a kialakult helyzetben felelőssége teljes tudatában tevékenykedjen, és hiszünk abban, hogy kölcsönös megértéssel, türelemmel és empátiával sikerül mihamarabb megunk mögött tudni a helyzetet minél kevesebb kellemetlenséggel és veszteséggel.

Szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünket arról, hogy FOLYAMATOSAN állunk eddigi és leendő ügyfeleink és megrendelőink rendelkezésére, továbbra is BIZTOSÍTJUK AZ INGYENES SZAKTANÁCSADÁST telefonon és a vonatkozó biztonsági és higiéniai előírások szigorú betartásával, körültekintő módon a jövőben is VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Budapest, 2021. március 4.