Árnyékolás – redőnyrendszerek

Redőny rendszerek:

  • Műanyag redőnyrendszer
  • Alumínium redőnyrendszer

Mindkét redőnyrendszerben előfordulnak az alábbi kivitelek:

  • Külső tokos, sima
  • Külső tokos, üvegszálas szúnyoghálóval integrálva
  • Vakolható tokos, sima
  • Vakolható tokos, üvegszálas szúnyoghálóval integrálva
  • Felső tokos, sima
  • Felső tokos, üvegszálas szúnyoghálóval integrálva

A redőny kézi működtetése gurtnis vagy zsinóros automata használatával van megoldva. Az alumínium redőnyöket igényelheti akár motoros hajtású kivitelben is.

Műanyag redőny

A hagyományos típusú redőnyök közül az egyik legtöbbet alkalmazott a külső tokos műanyag redőny. A vakolható kivitelben is elérhető redőny tokszerkezete több rétegben porfestéssel kezelt acéllemez, UV-stabil, fedett lemezekkel vannak ellátva, amelyek zárt állapotban tökéletes takarást adnak. Ár-értékét tekintve kifogástalan döntésnek bizonyulhat az Ön lakásában is.  

Alumínium redőny

Valamennyi elemét alumíniumból gyártják, biztonságtechnikai tekintetben is nagyon megbízható, kiváltképpen a motorral mozgatott típusok, amelyek az integrált feltolásgátló révén jelentősen megnehezítik a betörők dolgát. A purhabbal kifújt lemezkék által fokozott hő- és hangszigetelő jellemzőkkel bír, mint a műanyag. A lefutósínek gumi-, illetve kefebetéttel szereltek a zajcsökkentés érdekében. A záróléc végein integrált, takart ütköző található. A redőnylécek golyóscsapágyakon futó, alapkivitelben 40 mm-es átmérőjű, horgonyzott acél tengelyhez kapcsolódnak.  

Kérje ajánlatunkat

Rovarhálók

Rögzített keretes rovarháló

Az egyik legszimplább rovarvédelmi lehetőség, amely 100%-ban megakadályozza az idegesítő rovarok lakásba kerülését. Robusztus kerete alumínium anyagú, az ultraibolya sugárzásnak ellenálló, igen kitűnő minőségű, szürke hálóval van ellátva. Rögzítése rögzített módon csavarozva, illetve simán oldható rögzítőfüllel megoldott.

Rolós vagy mobil rovarháló

Alumínium profilból készült redőnyös kivitelű szúnyogháló, amely gyakorlatilag tetszőleges ablakra felerősíthető. Mozgatása függőlegesen, illetve vízszintesen történhet. Üvegszál anyagú, UV stabil, szürke hálóval gyártják. A szúnyogháló kiakasztása megvalósítható alsó akasztással, illetve klikk-klakk rendszerrel.

Nyíló rovarháló

Főleg bejárati ajtókra, erkélyajtókra, illetve kettős szárnyú ajtók esetében alkalmazzuk. Alumínium keretes, roppant strapabíró, UV-álló, kiváló minőségű, szürke rovarhálóval szereltek. A szúnyogháló kerete zsanérok felhasználásával van az ajtótokhoz erősítve.  

Kérje ajánlatunkat

Reluxa

A reluxák anyaga alumínium lamella, könnyen kezelhető és esztétikus megjelenése miatt közkedvelt árnyékoló lakásban, irodáknak, közintézményekben.

Könyökkaros napellenző

A napellenzők hasznos és díszítő jellegű kiegészítői családi házak teraszainak, társasházi lakások erkélyeinek. A különböző napellenző típusok igazodnak a megrendelő igényeihez és a beépítési követelményekhez.  

Kérje ajánlatunkat

error: Content is protected !!