Ablakcsere télen

Ha elszökik a levegő, a lakásba beszivárgó nedvesség, repedt vagy megvetemedett az ablak, az ablakcsere télen is lehetséges. Kint hideg van, fúj a szél, a hőmérséklet is mínuszba megy már reggelente. Amikor kezd hideg lenni, talán jobban érezzük a jelenlegi ablakok hibáit.

Lehet-e ablakot cserélni télen?

Igen, a téli időjárás nem akadályozza meg, hogy új ablakokat építtessen be otthonába. Különösen odafigyelünk ilyenkor arra, hogy otthona meleg és komfortos maradjon a beszerelés során.

téli ablakcsere

Cseréltesse ki az ablakokat télen, és akár azonnal különbséget tapasztalhat a komfortérzetben. Azok a lakástulajdonosok, akik a téli hónapokban cserélik ki az ablakokat, rögtön érezhetik a különbséget az ablakcsere után. A jobb hőérzet mellett a fűtési szezon hátralévő részében energiamegtakarítás is tapasztalható. Ha ablakai cserére szorulnak, nem szükséges megvárni a melegebb időjárást.

Akár olcsóbb is lehet az ablakcsere télen

Az ablakcserét nem csak, hogy gyakran könnyebb a téli hónapokban ütemezni, de sok ablak beépítő és ablakgyártó cég ebben a szezonban kedvezményeket vagy egyéb ösztönzőket is kínál. Az aktuális akciókról érdeklődjön az ajánlatkérő űrlapunk kitöltésével, vagy hívjon minket telefonon!

Az új műanyag ablakok által biztosított energiamegtakarítás nem ritkán (a régi ablakok állapotától függően) megtéríti az ablakcserére elköltött összeget. Minél hamarabb meghozzuk a racionális döntést, annál többet spórolhatunk a fűtési számlán, ezért tulajdonképpen ajánljuk a téli ablakcserét.

Téli ablakcsere plusz intézkedések

Egy jó ablakszerelő a téli telepítéseknél fokozottan ügyel a meleg megőrzésére az otthonon belül, és a külső elemeknek való kitettség minimalizálására. Egyszerre csak egy ablakot szerelünk be egy-egy helyiségbe, és menet közben lezárjuk az adott helyiségeket, hogy ne tegyük ki otthonának többi részét a hidegnek és az időjárás viszontagságainak.

A téli ablakszerelésnél gyakori bevett módszer, hogy az egyik szerelő a házon belül, a másik pedig a házon kívül dolgozik, hogy még tovább csökkenjen a nyílászárók nyitásából és zárásából eredő hőveszteség, illetve hogy minimalizáljuk az esetleges csapadék vagy a hó, illetve a szennyeződések hatását a házban.

Ablakos cégként a Zsola Ablak még erről is gondoskodik otthona téli védelme érdekében:

  • Az egész lakásban hullámpapírt fektetünk le, hogy a burkolatot és a padlót megvédjük a portól, a törmeléktől és a lábnyomoktól.
  • Az új ablak és az összes felület előkészítése a beszerelésre, hogy minimálisra csökkentsük a lakás nyitva hagyását.
  • Alapos takarítást végzünk a beszerelés után.

A téli ablakbeépítés igényelhet egy kis extra előkészületet a régi ablak eltávolításához és egy kis extra takarítást utána, de professzionális beépítőként készen állunk és felkészültünk az időjárással való szembenézésre.

Ha minket bíz meg a munkával, otthona tiszta és komfortos marad a téli ablakcsere során is. Kérjen ingyenes árajánlatot online, vagy hívjon minket akár most azonnal!

Zsola Ablak hívása

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

error: Content is protected !!