page contents

Ablakcsere Budapesten

Kömmerling ablak – német minőségi műanyag ablak elérhető áron

A Kömmerling műanyag ablakok ár-érték arányukat párjukat ritkítják. Az 1897-ben alapított német vállalat esztétikus, minőségi nyílászáróit kiváló műszaki jellemzőkkel szállítunk, és megfizethető áron értékesítünk és építünk be.

Kérjen árajánlatot akár most rögtön! Ha ma megrendeli lakása új ablakait, a Kömmerling ablakokat 2 héten belül legyártatjuk, a 3. héten pedig házhoz szállítjuk és beépítjük Önnek!

Itt elolvashatja, hogy miért ajánljuk Önnek a Kömmerling nyílászárókat.

Panel ablakcsere

Gyakran keresnek minket panel ablakcsere ajánlatkéréssel pl. újpesti, kispesti vagy csepeli panellakásból akciós lakótelepi ablakcsere után érdeklődve. Előfordul, hogy “panel ablakcsere ajándék redőnnyel” csomag után érdeklődnek, amit hallottak ismerőstől vagy olvastak az interneten.

panel ablakcsere
A cikk folytatása: Panel ablakcsere akár 1 nap alatt

Panel ablakcsere árak Budapest

Panel ablakcsere árak kivitelezéssel. Panel ablakcsere mennyibe kerül: műanyag ablak árak, panel ablakcsere akció.

Panel műanyag ablak árak és akciós csomagok

Ablakcsere 1 nap alatt

Gyakori kérés a megrendelők részéről, hogy az ablakcserét 1 nap alatt végezzük el. Tudjuk, hogy lakásfelújítás során fontos az idő. Gyakran meg tudjuk valósítani, hogy a helyszíni felmérés alapján legyártott ablakokat 1 nap alatt beépítjük.

Megrendelése után 2 héten belül legyártatjuk, 3 héten belül beépítjük a megrendelt nyílászárókat!

A cikk folytatása: ablakcsere 1 nap alatt

ajánlatkérés ablakcserére

Az ablakcsere folyamata

Az ablakcsere hasonlóan zajlik le téglaépületben és panellakásban egyaránt. Más-más anyagokkal találkozunk, de az ablakcseréhez szükséges szerszámok és a munkafolyamat lépései nagyjából megegyeznek.

A cikk folytatása: ablakcsere folyamata

KÉRJE MOST EGYEDI ÁRAJÁNLATUNKAT!

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial

FIGYELEM!

A globális koronavírus miatti helyzetre való tekintettel a következőket tesszük közzé:

– Az összes munkatársunk rendszeresen alkalmaz kézmosó és -fertőtlenítő szereket.
– Alkalmazottaink 90%-a autóval jár a munkahelyére, kiküszöböli az emberekkel történő, tömeges kapcsolatteremtést.

A Zsola Ablak Kft. csapata arra törekszik, hogy a kialakult helyzetben felelőssége teljes tudatában tevékenykedjen, és hiszünk abban, hogy kölcsönös megértéssel, türelemmel és empátiával sikerül mihamarabb megunk mögött tudni a helyzetet minél kevesebb kellemetlenséggel és veszteséggel.

Szeretnénk biztosítani minden kedves ügyfelünket arról, hogy FOLYAMATOSAN állunk eddigi és leendő ügyfeleink és megrendelőink rendelkezésére, továbbra is BIZTOSÍTJUK AZ INGYENES SZAKTANÁCSADÁST telefonon és a vonatkozó biztonsági és higiéniai előírások szigorú betartásával, körültekintő módon a jövőben is VÉGEZZÜK A HELYSZÍNI FELMÉRÉST!

Budapest, 2021. március 4.